Νέες επισκέψεις αγάπης και προσφοράς - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Νέες επισκέψεις αγάπης και προσφοράς

Συνεχίστηκε τη Μεγάλη Τετάρτη η πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με την προσφορά  λαμπάδων και παιχνιδιών σε δομές στήριξης παιδιών με αναπηρία και ατόμων με αυτισμό.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας, καθώς και το Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ για Ενήλικα Άτομα με Αυτισμό, στον Γέρακα, μοιράζοντας δώρα και προσφέροντας χαρά, αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα.
Στην παράδοση των δώρων στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας παρέστησαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Διονύσης Γεωργουλόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τοπικής Οικονομίας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δημοτικής Αστυνομίας Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης κ. Βασίλης Παπαμιχαήλ.
Στην επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας ΣΕΙΡΙΟΣ για Ενήλικα Άτομα με Αυτισμό συμμετείχαν από το Ε.Ε.Α. ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής και Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκος Παναγιωτάκης, καθώς και ο Δήμαρχος Παλλήνης – Γέρακα κ. Θανάσης Ζούτσος.
«Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α. επισκεφθήκαμε σωματεία, συλλόγους και ιδρύματα που φροντίζουν ευάλωτους συνανθρώπους μας και κυρίως μικρά παιδιά. Αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες και οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε και να ενισχύσουμε το έργο των δομών που ασχολούνται με τη φροντίδα τους. Στόχος μας είναι να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς αλλά και επιχειρήσεις για να προσθέσουν τις δυνάμεις τους σε μία προσπάθεια που αξίζει κάθε κόπο. Για εμάς, το καλύτερο δώρο αυτών των εορτών ήταν το χαμόγελο των παιδιών που μας χάριζαν όταν έπαιρναν τη λαμπάδα και το δώρο τους. Είναι πραγματικά ανεκτίμητη η αξία να βλέπεις να χαίρονται παιδιά αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας συνάνθρωποι μας που έχουν στερηθεί πολλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α..
Στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας, αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών βρέθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στο Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ» στο Ίλιον, στον «Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτικής Αττικής – η ΕΛΠΙΔΑ» στο Χαϊδάρι και στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό, σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι.
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και θα συνεχίσει τη στήριξή του, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης σε όλους τους φορείς.

Από το Ε.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages