Επιτυχίες για τον Κ.Ο. Καρπενησίου σε αγώνες το διήμερο 9-10 Απριλίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επιτυχίες για τον Κ.Ο. Καρπενησίου σε αγώνες το διήμερο 9-10 Απριλίου

Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Άνοιξης που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Πατρών συμμετείχε το Σάββατο 9 Απριλίου η αγωνιστική ομάδα του Κ.Ο.Καρπενησίου.

Η ομάδα μας έδωσε το παρόν με 8 αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δείχνοντας, σε καλή για την εποχή, αγωνιστική κατάσταση. 

Σημείωσαν πολλαπλά ατομικά ρεκόρ ενώ κάποιες επιδόσεις τους είναι όρια συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης είχαν 7 πλασαρίσματα στην πρώτη τριάδα των κατηγοριών τους. 

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας, Βαγγέλης Λελούδης

Αγωνίστηκαν οι:

Κωτσής Παναγιώτης Δροσίνη Βάλια
Κόπανος Δημήτρης Δροσίνη Ελεάννα
Κωστής Άγγελος Κατοίκου Μυρτώ
Τσιγαρίδα Κατερίνα Κωτσή Ελισάβετ

 Εντυπωσιακό παρόν έδωσε η προαγωνιστική μας ομάδα στην Λάρισα το διήμερο 9-10 Απριλίου. Συγκεκριμένα συμμετείχε στην διοργάνωση Ακρισία, παρουσία 550 αθλητών και τα μικρά μας δελφίνια κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις. 

Η ομάδα μας κατέβηκε στους αγώνες με 18 αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν 17 μετάλλια (4 χρυσά, 9 ασημένια, 4 χάλκινα) σημειώνοντας σπουδαίους χρόνους. Κοίταξαν στα ίσια και προσπέρασαν σπουδαίες ομάδες της Θεσσαλίας και της Θεσσαλονίκης τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και με τις 3 σκυτάλες μας. 

Σημαντικό γεγονός οι 3 καινούριοι αθλητές μας (Λαθύρη Παρασκευή, Κακαβιά Εμανουέλα, Κοτσιμπού Μελίνα) που μπήκαν στην ομάδα και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες. 

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι ότι οι αθλήτριες μας Φραγκαλιού Ελπίδα και Βουτσιλάκου Αργυρώ σημείωσαν τον ταχύτερο μέχρι στιγμής χρόνο στην Ελλάδα, στην ηλικία τους, την φετινή σεζόν στο αγώνισμα 50 ύπτιο. 

Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου μας, Μάριος Κωνσταντακόπουλος και ο έφορος της ομάδας, Θανάσης Κουτρούμπας.

Αγωνίστηκαν οι

Παππάς Παναγιώτης Κωτσοκαλης Παναγιώτης Βουτσιλάκου Δήμητρα
Κακαβάς Ιωάννης Φαρμάκης Κωνσταντίνος Κακαβιά Εμανουέλα
Τσιγαρίδας Ιωάννης Γκαριλας Νικόλαος Κουτρούμπα Παναγιώτα
Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης Φραγκαλιου Αρετή Φραγκαλιού Ελπίδα
Λαθύρη Παρασκευή Βουτσιλάκου Αργυρώ Κοτσιμπού Μελίνα
Παππά Δανάη Ράικου Πολυδώρα Κουδουνά Ηλιάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages