1ο Forum Προώθησης Στερεοελλαδίτικων Premium Προϊόντων στην Αραβική Χερσόνησο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

1ο Forum Προώθησης Στερεοελλαδίτικων Premium Προϊόντων στην Αραβική Χερσόνησο

1ο FORUM ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΙΚΩΝ PREMIUM ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ»

29 - 31 ΜΑΪΟΥ 2022
DUBAI-UAE

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει το 1ο Forum Premium Προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Στερεά Ελλάδα – Η καρδιά της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του ευ ζην» την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Sofitel Obelisk  του Ντουμπάι.
Σκοπός του Forum είναι τόσο η διερεύνηση των δυνατοτήτων περαιτέρω προβολής και προώθησης των premium προϊόντων της Στερεοελλαδίτικης γης και των αυθεντικών τοπικών προϊόντων ως του μεγαλύτερου αναξιοποίητου εθνικού κεφαλαίου της Ελλάδας εν γένει και της Στερεάς Ελλάδας ειδικότερα, όσο και η ανάδειξη των τουριστικών προορισμών με αναφορά στο τρίπτυχο Τουρισμός-Πολιτισμός-Γαστρονομία στην Αραβική Χερσόνησο.
Στο Forum θα συμμετάσχουν 20 Επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας των οποίων τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία Premium και η επιλογή θα γίνει από εξειδικευμένα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας. Να σημειωθεί πως θα υπάρξει μέριμνα για κατανομή των διαθέσιμων θέσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Τα προϊόντα που έχουν επιλεχθεί να προβληθούν στην παρούσα φάση είναι: 

Ψάρια / Ιχθυοκαλλιέργειες

Υπερτροφές / Healthy Snacks / Γλυκαντικές ουσίες / STEVIA

SOFT DRINKS / Χυμοί Φρούτων / Τσάι / Παγωμένο Τσάι

Καρποί / Ξηροί καρποί / Αποξηραμένα Σύκα / Παράγωγα αυτών

Φυτικά Καλλυντικά

Μέλι / Μελισσοκομικά προϊόντα / Παράγωγα αυτών

Ελαιόλαδο / Ελιές / Παράγωγα αυτών

Αλοιφές / Μαρμελάδες

Τα τρία στάδια του Forum

(Α ΜΕΡΟΣ) Κατάρτιση 20 Επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας που ανήκουν στην κατηγορία παραγωγής premium προϊόντων και των στελεχών τους, για την προώθηση των εξαγωγών τους στην Αραβική Χερσόνησο με διοργάνωση ψηφιακού σεμιναρίου την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 15:30.

 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://us06web.zoom.us/j/89497165851?pwd=dUdnWHZwM2dzWnd5Q1BPYlBHZHJ0Zz09
Meeting ID: 894 9716 5851
Passcode: 316443

 (Β ΜΕΡΟΣ) Διεξαγωγή του 1ου Forum Προώθησης Στερεοελλαδίτικων Premium προϊόντων στην Αραβική Χερσόνησο και παράλληλη προβολή του τρίπτυχου «Τουρισμός-Πολιτισμός-Γαστρονομία» με στόχο το άνοιγμα σε νέες αγορές για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Αγροδιατροφή και τον Τουρισμό και θα λάβει χώρα στο Dubai-UAE την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένα προσωπικά Β2Β ραντεβού με παρευρισκόμενους αγοραστές υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων στην αραβική αγορά συνεργατών της διοργανώτριας εταιρείας.

(Γ ΜΕΡΟΣ) Γαστρονομικό Δρώμενο με θέμα «Καλωσορίσατε στην κουζίνα της Στερεάς Ελλάδας! - Η μαγεία της γεύσης και η υπεραξία της γαστρονομίας» που θα έχει ως αντικείμενο την βαθύτερη γνωριμία των buyers με όλον τον πλούτο της Στερεοελλαδίτικης κουζίνας, αλλά και την ανάγκη σύνδεσης της γαστρονομίας με την τοπική ταυτότητα και πολιτιστική κληρονομία και τον τουρισμό. Κατά τη διάρκεια του Forum, οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν πιάτα της γαστρονομικής παράδοσης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που θα ετοιμάσει ο Chef Αλέξανδρος Σπέρχος.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να συναντήσουν τον εμπορικό ακόλουθο της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Δημήτρη Θωμόπουλο, καθώς και τον Έλληνα πρέσβη Εξοχότατο κύριο Διονύσιο Ζώη, την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.
Το συμπόσιο θα παρουσιάσει ο εκδότης του περιοδικού Ellines in Emirates Γιώργος Γιαννάκης
Το κόστος και των 3ων ανωτέρω δράσεων θα καλυφθεί εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν θα επιβαρυνθούν με τα κάτωθι:
● Κόστος ταξιδιού, μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των συμμετεχόντων.
● Μεταφορά των προϊόντων.

Για αιτήσεις παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας στο ακόλουθο link:
(Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages