Εορταστικές Εκδηλώσεις της Ενορίας μας, προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ευαγγελίστριας Κανήθου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εορταστικές Εκδηλώσεις της Ενορίας μας, προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ευαγγελίστριας Κανήθου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΊΟΚΟΥ
ΚΑΝΗΘΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χίε ιδιαίτερη χαρά Σας προσκαλούμε μετά από δύο έτη, στις Εορταστικές Εκδηλώσεις της Ενορίας μας, προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ευαγγελίστριας, οι οποίες θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ώρα 06:30μμ Ιερά Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου και Ενθρόνιση της Ιεράς Εικόνος του Ευαγγελισμού στο κέντρο του Ιερού μας Ναού και εν συνεχεία Προηγιασμένη θεία Λειτουργία.
ΠΕΜΠΤΗ 24 MAPΤΙΟΥ 2022 Ώρα 06:30μμ Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Ώρα 06:30πμ Όρθρος .Ώρα 07:10πμ Αρχιερατική χοροστάσια και ώρα 08:15πμ Αρχιερατική θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. (πέρας της θείας Λειτουργίας 10:15πμ).

Ώρα 05:45μ μ Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος στους δρόμους της Ενορίας μας: ΕΛΕΦΗΝΟΡΟΣ,ΑΙΙΟΛΛΩΝΟΣ,ΧΑΛΚΟΔΟΝΤΟΣ, ΑΜΦΙΔΑΜΑΝΤΟΣ,API ΣΤΟTEΛΟΥΣ, ΧΕΙΜΑΡΑΣ, ΕΛΕΦΗΝΟΡΟΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και τις Υποδείξεις της ΚΥΑ, εν συνεχεία η Ακολουθία του Εσπερινού για την Απόδοση της Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η Γ΄  Στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages