Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά

Δωρεάν προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος σε παιδιά από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 έως και την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 .

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ευβοίας , υπό την αιγίδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, θα διενεργήσουν δωρεάν, προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο για κάθε παιδί.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 2228350204-Βοήθεια στο Σπίτι, Ψαχνά & 2228071563-Βοήθεια στο Σπίτι, Καθενοί (8.00 έως και τις 15.00) Η Δράση Δωρεάν Προληπτικής Οδοντιατρικής πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εξής περιοχές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων:  Δευτέρα 7/2: Ψαχνά-μπροστά από το Δημαρχείο  Τρίτη 8/2: Τριάδα – έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα  Τετάρτη 9/2 : Πολιτικά- έξω από το Δημοτικό Πολιτικών  Πέμπτη 10/2: Καθενοί – Έξω από το Δημοτικό σχολείο Διρφύων Μεσσαπίων  Παρασκευή 11/2: Μίστρος- έξω από το Κοινοτικό Γραφείο Για την υλοποίηση της δράσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την κινητή Οδοντιατρική μονάδα του Οργανισμού.
Το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.
Η Δράση Προληπτικής Ιατρικής, για μία ακόμη χρονιά, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίήεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages