Συνεχίσει την ανοδική του πορεία προς την κορυφή, ο Δημήτρης Πικραμένος, του Α.Κ.Ο. Χαλκίδος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνεχίσει την ανοδική του πορεία προς την κορυφή, ο Δημήτρης Πικραμένος, του Α.Κ.Ο. Χαλκίδος

Δημήτρης Πικραμένος
Ως συνήθως, επέστρεψε με μετάλλιο!

Δίχως να χάσει το σερί του, ο ΑΚΟΧ με επιμονή και υπομονή, έδειξε πως το μετάλλιο, είναι υπόθεση προσωπική! 
Με την κατάκτηση της 3ης θέσης, ο Δημήτρης Πικραμένος στα 200μ. μικτή ατομική, καθώς και την 8η θέση στα 200μ. ελεύθερο, στην κατηγορία των Εφήβων, έδειξε ότι μπορεί να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προς την κορυφή. 
Στην κατηγορία των Παίδων, ο Θοδωρής Σαββίδης, κατέκτησε την 10η θέση στα 50μ. πρόσθιο, σημειώνοντας αξιόλογο ατομικό ρεκόρ.  
Στους ίδιους αγώνες συμμετείχαν οι: Αγγελάτου Κωνσταντίνα και Ντούρμα Αναστασία
Να σημειωθεί πως θέση στην 16άδα, φορώντας το σκουφάκι του Α.Ο. Αιγάλεω, κατέκτησε και η Ρέμπελου Καλλιόπη, η οποία προπονείται καθημερινά και ανήκει στην οικογένεια του ΑΚΟΧ. 
Το Χειμερινό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων-Εφήβων-Νεανίδων, πραγματοποιήθηκε στις 18-20 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και αποτελεί το δεύτερο μισό του Χειμερινού Πρωταθλήματος κατηγοριών. Αυλαία στα πρωταθλήματα πέφτει με το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, στις 25-27 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΚΟΧ, όριο συμμετοχής έπιασε η 13χρονη Ανδρέου Νεφέλη, η οποία και θα συμμετάσχει στο αγώνισμα των 100μ. πεταλούδα. 
Μαζί της, θα συμμετάσχει και ο Πικραμένος Δημήτρης στα αγωνίσματα των 200μ. μικτή και 200μ. ελεύθερο. 
Οι αθλητές της ομάδας μας, συνοδευόμενοι από τον πρώτο προπονητή τους, Θανάση Χρόνη, θα έχουν το προνόμιο και την τιμή να αγωνιστούν με τα δυνατά ονόματα της ελληνικής κολύμβησης στο πρωτάθλημα με το υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο της χειμερινής περιόδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages