Επίσκεψη του Μ. Χατζηγιαννάκη στο Μαντούδι και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας “ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι” - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσκεψη του Μ. Χατζηγιαννάκη στο Μαντούδι και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας “ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι”

Στο Μαντούδι και τις εγκαταστάσεις της εταιρείας “ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι” βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Εύβοιας και αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Χατζηγιαννάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα της αποθείωσης και της έντονης δυσμοσμίας που ταλαιπώρησε τους κατοίκους της περιοχής τους προηγούμενους μήνες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ενημερώθηκε από τη διοίκηση της εταιρίας για τους λόγους της δυσοσμίας, καθώς και για τις κινήσεις που έγιναν ώστε να εξαλειφθεί η αιτία του φαινομένου. Η εταιρεία δεσμεύτηκε ότι θα αποστείλει τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αποκατάσταση της ζημιάς. Παράλληλα, μετά την ενημέρωση τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέος έλεγχος από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που είναι ο αρμόδιος ελεγκτικός μηχανισμός για να διαπιστωθεί και η αποκατάσταση της βλάβης από τους μηχανικούς της. 

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των πολιτών του πυρόπληκτου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, τονίζοντας πως η προστασία του περιβάλλοντος και υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων αποτελούν πρώτιστη προτεραιότητα, πολύ περισσότερο τώρα, μετά από την καταστροφική φωτιά και την κραυγαλαία κυβερνητική ανεπάρκεια του περασμένου Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages