Αθλητική Διατροφή! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αθλητική Διατροφή!

Νίκος Καφετζόπουλος: Live απαντήσεις για την Αθλητική Διατροφή!

Συγκεντρώσαμε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις γύρω από την Αθλητική Διατροφή. Ο κλινικός διαιτολόγος Νίκος Καφετζόπουλος λύνει όλες τις απορίες σας!

Η Αθλητική Διατροφή αποτελεί έναν πολύ σημαντικό κλάδο της Διατροφής που απασχολεί πλήθος ανθρώπων.Στο πρώτο Live του medNutrition για το 2022, ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Νίκος Καφετζόπουλος αναφέρεται στη Διατροφή και τη Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης καλύπτοντας όλα τα κενά.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ, ενώ στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τις απαντήσεις σε μερικές από τις ερωτήσεις που συζητήθηκαν!

Γιατί πρέπει να προσέχει ένας αθλητής την διατροφή του;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η διατροφή ενός αθλητή μπορεί να επηρεάσει την υγεία του, το βάρος και τη σύσταση του σώματός του, τη διαθεσιμότητα των ενεργειακών του υποστρωμάτων κατά τη διάρκεια της άσκησης, το χρόνο ανάνηψης μετά την άσκηση και, τελικά, την αθλητική απόδοση.
Επομένως, ένα καταρτισμένο διατροφικό πρόγραμμα προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε όλους τους αθλητές, ανεξαρτήτως αθλήματος, φύλου, ηλικίας και επιπέδου. 

Συγκεκριμένα, εξασφαλίζει:
Μέγιστα οφέλη από το προπονητικό πρόγραμμα
Άμεση αποκατάσταση μεταξύ προπονήσεων και αγώνων
Επίτευξη και διατήρηση ιδανικού σωματικού βάρους και σωματικής διάπλασης
Μείωση του κινδύνου τραυματισμών και ασθενειών
Αυτοπεποίθηση, που απορρέει από τη σωστή προετοιμασία

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages