Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας για την αξιοποίηση του παλαιού κτιρίου. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας για την αξιοποίηση του παλαιού κτιρίου.

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Αναγνώστου και την Διευθύντρια Διοίκησης του Νοσοκομείου κ. Λευκοθέα Μεγαρίτη, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2021 η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, με κύριο θέμα συζήτησης την αξιοποίηση του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν τη Δήμαρχο, παρά το γεγονός ότι το κτίριο του παλαιού Νοσοκομείου Χαλκίδας φυλάσσεται από ειδική εταιρεία, είναι άμεση ανάγκη να αξιοποιηθεί και, κατά την άποψή τους, να συνεχίσει να εξυπηρετεί τον τομέα της υγείας.
Από την πλευρά της η Δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι η αξιοποίηση του κτιρίου θα πρέπει να έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα, προς όφελος των δημοτών και ιδιαίτερα των κατοίκων και των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής. Γι’ αυτό το λόγο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση φορέων και πολιτών, αφού προηγηθεί συνάντηση και με τον αρμόδιο Υπουργό. 
Από κοινού συμφώνησαν ότι αυτό που έχει σημασία είναι ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός, να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω παρακμή του κτιρίου και της περιοχής.
Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages