Συνελήφθησαν άμεσα (2) ημεδαποί για υπεξαίρεση και απάτη στην Αράχοβα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν άμεσα (2) ημεδαποί για υπεξαίρεση και απάτη στην Αράχοβα

Συνελήφθησαν, χθες (15-01-2022) απογευματινές ώρες στην Αράχοβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αράχοβας, με τη συνδρομή της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για υπεξαίρεση και απάτη.   
Ειδικότερα οι ανωτέρω, απογευματινές ώρες χθες, ιδιοποιήθηκαν παράνομα γυναικεία τσάντα, την οποία είχε απολέσει αλλοδαπή στην περιοχή της Αράχοβας και στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές, σε διάφορα καταστήματα της περιοχής, χρησιμοποιώντας μία εκ των δύο τραπεζικών καρτών, που βρήκαν στην τσάντα.  
Η παράνομη πράξη τους, έγινε άμεσα αντιληπτή από την κάτοχο της τραπεζικής κάρτας, η οποία ενημέρωσε τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αράχοβας.

Στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης και επιστάμενων αναζητήσεων από τους αστυνομικούς, οι ανωτέρω εντοπίσθηκαν, προσήχθησαν και κατόπιν παραδοχής  των πράξεών τους συνελήφθησαν. 

Η προαναφερόμενη τσάντα, καθώς και οι δύο (2) τραπεζικές κάρτες, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους, ενώ τα αγορασθέντα εμπορεύματα, αποδόθηκαν στους δράστες, κατόπιν χρηματικής ικανοποίησης της παθούσας. 
Την προανάκριση διενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Αράχοβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages