Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα (25-1). Δημόσια διαβούλευση για αιολικά πάρκα κοντά στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα (25-1). Δημόσια διαβούλευση για αιολικά πάρκα κοντά στη Χαλκίδα

Μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα εξελίσσεται η δημόσια διαβούλευση για τη ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή της Αυλίδας, πολύ κοντά στη Χαλκίδα. 

Ταυτότητα έργου: ΠΕΤ 2111654220, ΑΥΛΙΔΑ2 Στη δημόσια διαβούλευση οι πολίτες ως φυσικά πρόσωπα αλλά και σύλλογοι, συλλογικότητες και άλλοι φορείς ή νομικά πρόσωπα εκφράζουν τις απόψεις τους σχετικά με έργα που είναι προς έγκριση. 
Ωστόσο, όπως παρατηρήσαμε στη δημόσια διαβούλευση του Αυλίδα 1 κάποιοι-ες από όσους προσπάθησαν να συμμετέχουν τις τελευταίες ώρες είχαν προβλήματα, και εγγραφής στο ηλεκτρονικό περιβαλλοντικό μητρώο και στην υποβολή των παρατηρήσεων τους. 
Για το λόγο αυτό προτείνουμε αν θέλετε να συμμετέχετε να προσπαθήσετε σήμερα ή όσο το δυνατόν συντομότερα. 
Όποιος-α θέλει μπορεί να κάνει χρήση του Δ11 του Σιδερίτη που έχει ήδη κατατεθεί, δηλώνοντας τη συμφωνία του. Καλό είναι ωστόσο να κάνετε και προσωπικά σχόλια, εάν είναι δυνατόν. Κι ένα απλό σχόλιο συνυπολογίζεται.

Σας στέλνουμε 1 αρχείο με οδηγίες για την εγγραφή σας στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ του Υπουργείου Ενέργειας και 1 κείμενο όπου αναλύονται τα προβλήματα που ανακύπτουν από την ΜΠΕ και το εν λόγω έργο.  

Έχετε τη δυνατότητα αν θέλετε να επισυνάψετε το κείμενο αυτό στο πεδίο Δ11 και να γράψετε ότι συμφωνείτε με το κείμενο του ΣΙΔΕΡΙΤΗ. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΠΜ_1 (1) by Vagelis Moutoupas on Scribd


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages