Στους Χειμερινούς αγώνες 25αράς πισίνας, στο Καρπενήσι ο Ευβοϊκός ΓΑΣ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στους Χειμερινούς αγώνες 25αράς πισίνας, στο Καρπενήσι ο Ευβοϊκός ΓΑΣ

Με 22 αθλητές-τριες της αγωνιστικής και 20 αθλητές-τριες της προαγωνιστικής ομάδας συμμετείχε ο Ευβοϊκός ΓΑΣ στους Χειμερινούς αγώνες 25αράς πισίνας που έγιναν στο πανέμορφο Καρπενήσι το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου, με την συμμετοχή 200 αθλητών-τριων της Περιφέρειας μας.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν με επιτυχία από την Περιφερειακή Επιτροπή Αν. Στερεάς και Εύβοιας και οι αθλητές-τριες του Ευβοϊκού ΓΑΣ συμμετείχαν ύστερα από δύο χρόνια (λόγω κορονοιού) σε μία αποστολή εκτός έδρας.
Για άλλη μία φορά οι κολυμβητές-τριες του Ευβοϊκού ΓΑΣ, κολύμπησαν θαυμάσια και πήραν την πρόκριση για το Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης (Πανελληνίως), το οποίο θα γίνει στο Καρπενήσι 26-28 Νοεμβρίου, οι παρακάτω αθλητές-τριες:
Ηλικία 13-14 ετών
Ρόδη Ελευθερία
Πολυκαρπίδη Ειρήνη
Χαμαλίδη Αργυρώ
Κουλουρίδη Μαρία
Ιωάννου Χρήστος
Ιωαννίδης Πέτρος
Συκάς Γιώργος
Ηλικία 15 ετών και πάνω
Κάστας Στέργιος
Βελέντζας Δημήτριος
Τσιακρίγκινα Αλεξάνδρα
Χατζηαλεξίου Γεωργία
Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα
Χαμαλίδη Αναστασία
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε για την δωρεάν μετακίνηση των αθλητών-τριων και συνοδών-προπονητών στο Καρπενήσι, την κ. Σαραντίδου Ελευθερία Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Αν. Στερεάς & Εύβοιας και ταμία της ΚΟΕ, αλλά και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου.
Πολλά συγχαρητήρια και στους αθλητές-τριες μας της προαγωνιστικής ομάδας, οι οποίοι κολύμπησαν εξαιρετικά.
Την ομάδα συνόδευσαν ο προπονητής της αγωνιστικής κ.Γλωσσιώτης Απόστολος και οι προπονήτριες της προαγωνιστικής κ. Νιάχου Νότα και κ. Ζαφειρίου Μαρία.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages