Διακοπή υδροδότησης κατά τις νυχτερινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Διακοπή υδροδότησης κατά τις νυχτερινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω έκτακτων εργασιών επισκευής σε αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά τις βραδινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 24:00 έως και το πρωί της Τρίτης 23 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:30. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι: Παπαθανασίου έως και την περιοχή του Αγίου Ταξιάρχη, η περιοχή γύρω από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και η περιοχή Πελοποννησίων.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις βραδινές ώρες, για να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος εκτέλεσης και η όχληση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το σύνολο των αποθεμάτων της και τροφοδοτώντας εναλλακτικά περιοχές, προκειμένου να συμπτύξει, όσο είναι δυνατόν, τη ζώνη διακοπής υδροδότησης.
Γραφείο Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages