Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Χαλκιδέων και του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Χαλκιδέων και του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης»

Με μεγάλη τη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, η εθελοντική αιμοδοσία από την Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων και τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης», σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, στην Αίθουσα Αριστοτέλης, τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τη διάδοση του κορονοϊού.

Συνολικά συλλέχθηκαν 41 φιάλες αίματος, οι οποίες παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ώστε να είναι διαθέσιμες σε περίπτωση ανάγκης συνανθρώπων μας.

«Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους εθελοντές αιμοδότες που αποδέχτηκαν το κάλεσμά μας και αφιέρωσαν χρόνο για να προσέλθουν εδώ σήμερα. Είναι πολύ σημαντικό που ακόμα και στη δύσκολη αυτή υγειονομική συγκυρία, συνεχίζουμε να δείχνουμε με πράξεις την αγάπη και την αλληλεγγύη μας προς τον συνάνθρωπο. Στον Δήμο Χαλκιδέων προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη και σχεδιάζουμε συνεχώς αντίστοιχες δράσεις, γιατί πιστεύουμε στις συνεργασίες με Συλλόγους και φορείς κι ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά.», δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Γραφείο Τύπου 


Φωτογραφίες από την αιμοδοσία ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages