Μ. Χατζηγιαννάκης: Σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο δημοτικό σχολείο της πυρόπληκτης Λίμνης Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο δημοτικό σχολείο της πυρόπληκτης Λίμνης Ευβοίας

Απαντήσεις από το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τα σοβαρά κενά που παρατηρούνται στο διδακτικό προσωπικό του δημοτικού σχολείου της πυρόπληκτης Λίμνης ζητά ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε στη βουλή ως Αναφορά σχετική επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, που περιγράφει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις ελλείψεις των εκπαιδευτικών και έχει προκαλέσει την εύλογη αγανάκτηση των γονέων της περιοχής, καθώς, δύο μήνες μετά την πυρκαγιά που κατέκαψε ολόκληρη τη βόρεια Εύβοια, οι κάτοικοι βιώνουν για μία ακόμη φορά την εγκατάλειψη της Πολιτείας.

Με δεδομένα και τα τεράστια εμπόδια που έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική διαδικασία η παρατεταμένη περίοδος της πανδημίας, ο Μ. Χατζηγιαννάκης ζητά από το υπ. Παιδείας να μεριμνήσει, προκειμένου οι διαδικασίες για την κάλυψη των κενών να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages