Εξιχνιάσθηκε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από οικία, σε περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάσθηκε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από οικία, σε περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (2) αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκαν αντίστοιχα Εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων ένας εξ αυτών εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής  

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, εξιχνιάσθηκε διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από οικία, η οποία διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, σε περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας.   

Ειδικότερα βραδινές ώρες της 21-12-2019, μετά από παραβίαση μπαλκονόπορτας της οικίας, αφαιρέθηκαν από το εσωτερικό της χρηματικό ποσό, καθώς και διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά.

Έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, που προέκυψαν κατά την ενδελεχή προανακριτική διαδικασία, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και σε βάρος τους εκδόθηκαν αντίστοιχα Εντάλματα σύλληψης.

Ένας εκ των ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες της 01-10-2021, εντοπίστηκε σε περιοχή του Ασπρόπυργου Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων από αστυνομικούς τοπικής Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη, σε εκτέλεση του εκδοθέντος σε βάρος του Εντάλματος σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον της κας Ανακρίτριας Λιβαδειάς και χθες      (11-10-2021) μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου δράστη. 

Την προανάκριση, για την υπόθεση, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages