Συνελήφθησαν άμεσα (2) ημεδαποί, σε περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν άμεσα (2) ημεδαποί, σε περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Στο πλαίσιο της έρευνας εξιχνιάσθηκαν συνολικά (3) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό και εξωκλήσια περιοχών της Βοιωτίας
Σε βάρους τους εκδόθηκαν Εντάλματα σύλληψης, για (9) ακόμη κλοπές, στην περιοχή του Ωρωπού Αττικής

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες (23-10-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας, δύο (2) ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ο εντοπισμός και η σύλληψή τους, είναι αποτέλεσμα επιστάμενων ερευνών και αναζητήσεων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ενέχονται στη διάπραξη συνολικά τριών (3) κλοπών και μίας (1) απόπειρας κλοπής από Ιερό Ναό και εξωκλήσια περιοχών της Βοιωτίας και συγκεκριμένα:
βραδινές ώρες της 22-10-2021, παραβίασαν θύρα Ιερού Ναού την Τοπική Κοινότητα Αγίας Παρασκευής Βοιωτίας και ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους χωρίς τελικά να αφαιρέσουν οτιδήποτε, 

ομοίως βραδινές ώρες της 22-10-2021, παραβίασαν θύρα από εξωκλήσι στο Σωληνάρι Λιβαδειάς και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, 
επίσης το χρονικό διάστημα, απογευματινές ώρες της 16-10-2021 έως απογευματινές ώρες της 17-10-2021, είχαν αφαιρέσει από δύο (2) εξωκλήσια, σε περιοχή του Παύλου Βοιωτίας, διάφορα αντικείμενα θρησκευτικής λατρείας.
Γίνεται μνεία ότι σε βάρος των ανωτέρω, εκδόθηκαν χθες εντάλματα συλλήψεως, από τις Ανακριτικές αρχές Αθηνών, διότι είχαν ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού Αττικής, για εννέα (9) ακόμη διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, στην περιοχή του Ωρωπού Αττικής. 
Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο οποίο στο οποίο εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν οι δύο συλληφθέντες, ως μέσον διευκόλυνσης και μεταφοράς τους, ενώ στην κατοχή της ημεδαπής, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, σε διάφορα κέρματα.  
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages