Πρώτος και με διαφορά ο Χρόνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα masters! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πρώτος και με διαφορά ο Χρόνης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα masters!

Δυνατό το come back του προπονητή του ΑΚΟ Χαλκιδας  Θανάση Χρόνη, αφού ξεπερασε κάθε προσδοκία! Συμμετεχοντας το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων της ΚΟΕ που πραγματοποιήθηκε στα Άσπρα Σπίτια.
Ο κολυμβητής της Εθνικής Ομάδας που έχει κατακτήσει μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις με αποκορύφωμα ένα χρυσό Πανευρωπαϊκό και κατέχει ακόμα πανελλήνια ρεκόρ κατηγοριών, κατέκτησε την πρωτιά! 
Στην κατηγορία του, masters, στα 2,5 χιλιόμετρα, άνδρες 25-34 ετών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 30.53, με 8' κάτω από τον δεύτερο κολυμβητή και με 2' κάτω από τον δεύτερο, της γενικής κατάταξης masters! 
Με τέτοιους χρόνους, ο δικός μας Θανάσης, μπορεί να συμμετέχει σε όλους τους διεθνείς αγώνες masters και δίχως καμία αμφιβολία, να μέτρα και πάλι πρωτιές! 
Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στην Ερέτρια, όπου συμμετείχε στο Ere3athlon Interwetten, το αθλητικό event που πλέον γίνεται θεσμός και θεωρείται από τα κορυφαία της θερινής σεζόν, όπου ξεπέρασε φέτος τις 400 συμμετοχές και τερμάτισε πρώτος στα 2 χιλιόμετρα όπου διαγωνίστηκε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages