ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΩ Το φιλί του πνεύματος - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΩ Το φιλί του πνεύματος

Διονυσία Θεριανού

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΩ
Το φιλί του πνεύματος

Σελίδες: 222

Τιμή: €15, Διαστάσεις: 14χ20

ISBN: 978-618-84233-0-5
Εκδόσεις Θεριανός

Το  «Μαθαίνοντας να πετάω - Το φιλί του πνεύματος» είναι το πρώτο βιβλίο της Διονυσίας Θεριανού, βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και απευθύνεται σε αναγνώστες όλων των ηλικιών.

Ένα πρωτότυπο βιβλίο βασισμένο στην αληθινή ιστορία ενός κοριτσιού που βίωσε τον πόνο, την απαξίωση, την απόρριψη και μέσα από όλη αυτήν την πορεία, κατάφερε να κρατήσει αγνή την ψυχή της. Είναι ένας κόσμος θετικής σκέψης, κατανόησης, συγχώρεσης, αγάπης προς τον εαυτό και τους ανθρώπους, αλήθειας, που το κορίτσι βιώνει μέσα από το διάλογο και τα μοναδικά παραμύθια ενός παππού φιλοσόφου-θεραπευτή.

Ο παππούς, μέσα από αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στην ζωή της εγγονής του, της διδάσκει τα μαθήματα ζωής και την μαθαίνει πώς να φτιάξει η ίδια τα δικά της δυνατά φτερά για να πετάξει.

Το  «Μαθαίνοντας να πετάω - Το φιλί του πνεύματος» είναι ένα βιβλίο δύναμης, ζωής, ομορφιάς, αγάπης, που δίνει απαντήσεις σε βαθιά ερωτήματα του ανθρώπου.

Για παραγγελίες: info@therianos.gr και 6979113366.

 Βιογραφικό
Η Διονυσία Θεριανού γεννήθηκε το 1965 στην Ζάκυνθο. Σπούδασε λογιστικά και μετά την αποφοίτησή της ταξίδεψε ως εθελόντρια, υπεύθυνη αναπτυξιακού προγράμματος, στο Καμερούν της Αφρικής.

Μετά από αυτήν την δυνατή εμπειρία ζωής, γύρισε στο νησί και εργάσθηκε ως λογίστρια και καθηγήτρια λογιστικής. Η παράλληλη αναζήτηση της γνώσης του εαυτού και του κόσμου την οδήγησε σε μακρινά μονοπάτια.

Ταξίδεψε σε φιλοσοφικά κέντρα του κόσμου, μίλησε με πολλούς ανθρώπους και για να κάνει δυνατή την επικοινωνία μαζί τους έμαθε μόνη της, από βιβλία, μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, και μαθαίνει ισπανικά.

Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή, τη ζωγραφική την αγγειοπλαστική και εργάζεται στο αγροτουριστικό, βιολογικής καλλιέργειας, κτήμα της οικογένειάς της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages