Ο Συμεών Κεδίκογλου στην διαμαρτυρία των κατοίκων στη γέφυρα των Φύλλων. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Συμεών Κεδίκογλου στην διαμαρτυρία των κατοίκων στη γέφυρα των Φύλλων.

Παραβρέθηκα στη συγκέντρωση και απόλυτα δικαιολογημένη διαμαρτυρία  των κατοίκων στη γέφυρα των Φύλλων. 
Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που στοίχησαν τη ζωή σε οκτώ συμπατριώτες μας χάσκει πεσμένη στην όχθη του ποταμού. Αποτέλεσμα; η απίστευτη ταλαιπωρία των κατοίκων και ο οικονομικός μαρασμός στην περιοχή. 
Η κυβέρνηση που δήλωσε ότι θα αναλάβει την καθαίρεση και ανακατασκευή της (όπως και τα έργα στις γέφυρες Βασιλικού, Αφρατίου) είχε διαμηνύσει δια του αρμόδιου υπουργού υποδομών ότι η μελέτη θα ήταν έτοιμη από τα περασμένα Χριστούγεννα και θα άρχιζε η δημοπράτηση. 
Έκτοτε τίποτα δε φαίνεται να έχει προχωρήσει. Είναι αδιανόητο να προχωράμε τόσο αργά για τέτοιας κλίμακας έργα το 2021! Αν αυτό είναι πρόκριμα για τα επείγοντα έργα μετά τις φωτιες στη Β. Εύβοια θα πρέπει επίσης να ανησυχούμε. 
Εντύπωση έκανε η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη ότι έχουν ξοδευτεί 12 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. Πράγμα που έκανε όσους παρευρισκόμαστε να κοιταχτούμε μεταξύ μας για το πού και πώς μπορεί να ξοδεύτηκε τέτοιο ποσό στην παρούσα κατάσταση! 
Κι όλα αυτά ενώ το πρόβλημα του Λήλαντα δεν έχει λυθεί και οι κάτοικοι ζουν με το φόβο μιας νέας καταστροφής κάθε φορά που ακούν για έντονες βροχοπτώσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages