Ιστορικό Χάλκινο Μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Μεταξά του Ν.Ο. Χαλκίδος στην Τσεχία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ιστορικό Χάλκινο Μετάλλιο για τον Κωνσταντίνο Μεταξά του Ν.Ο. Χαλκίδος στην Τσεχία

Το πρώτο και ιστορικό μετάλλιο για το κανοε καγιάκ sprint σε διεθνείς αγώνες μετά από χρόνια ήρθε στους αγώνες Olympic Hopes στο Ρατσίτσε της Τσεχίας. Ο Κωνσταντίνος Μεταξάς του ΝΟ Χαλκίδας πήρε τη 3η θέση στο μονοθέσιο καγιακ 1000μ στη κατηγορία των 15 ετών.
Ο Μεταξάς έδειξε από τον προκριματικό ότι ήταν έτοιμος για να παλέψει για ένα μετάλλιο, ακολούθησε ο ημιτελικός που πήρε εύκολα τη πρόκριση στο τελικό και τελικά ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Ο αθλητής δήλωσε πολύ ευχαριστημένος αν και ακόμα δε το έχει συνειδητοποιήσει, ένιωθε έτοιμος παρότι ήταν η παρθενική του εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα, είχε προετοιμαστεί όλη τη χρόνια με τον προπονητή του Κιαπέκο Θεόδωρο και περίμενε αυτό τον αγώνα για να κάνει το καλύτερο.
Σήμερα θα αγωνιστεί στο διθέσιο καγιακ με τον Μοστιτσογλου Όμηρο του Ναυτικού Ομίλου Πόρου Τροιζηνιας που προπονείται με τον Λαδά Αντώνη.
Στους αγώνες συμμετείχε και ο αθλητής μας Ρένζι Νικόλαος στην κατηγορία των 17 ετών όπου βρέθηκε μία ανάσα από το τελικό του μονοθέσιου καγιάκ στην απόσταση των 500 μέτρων μιας και στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιτελικού βρισκόταν μπροστά,ωστόσο στα τελευταία μέτρα δε τα κατάφερε και πλασαρίστηκε στη 5η θέση χάνοντας το τελικό για 0,4 του δευτερολέπτου,βελτιώνοντας παράλληλα το ατομικό του ρεκόρ στην απόσταση των 500μ.Ανάλογη πορεία είχε και στα 1000 μέτρα, και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του καταλαμβάνοντας τη 14η θέση στα 500 και στα 1000 μέτρα ανάμεσα σε 41 αθλητές. 
Μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε για τους αθλητές μας, και ελπίζουμε να μας χαρίσουν παρόμοιες στιγμές στο μέλλον!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages