Μ. Χατζηγιαννάκης: Καμία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Χαλκίδα δεν θα αλλάξει την πραγματικότητα που βιώνουν οι Eυβοιώτες. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Καμία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Χαλκίδα δεν θα αλλάξει την πραγματικότητα που βιώνουν οι Eυβοιώτες.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Χαλκίδα επιβεβαίωσε την ανάγκη του να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να κρύψει, με επικοινωνιακά τεχνάσματα, την άθλια δημόσια υγειονομική κάλυψη της Εύβοιας που η κυβέρνησή του έχει δημιουργήσει. 

Ενώ πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή του ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε συγχωνεύσεις νοσοκομείων, με αυτά του νομού μας να κινδυνεύουν με κλείσιμο, ο πρωθυπουργός ήρθε να μας πει τι ωραία τα έκανε η κυβέρνηση, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει πως μέχρι πρότινος για να εμβολιαστεί ένας συμπολίτης μας από την Ιστιαία έπρεπε να μεταβεί στην Χαλκίδα. 

Το ανησυχητικό, όμως, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε την πόλη της Χαλκίδας για να σπείρει για μια ακόμη φορά τον κοινωνικό διχασμό, σε σχέση με το εμβόλιο, και όπως φάνηκε να αδημονεί να θερίσει θύελλες. 

Δεν έχει κατανοήσει ο ίδιος και το κόμμα του ότι με εξαναγκασμό δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα. Η κοινωνία χρειάζεται σωστή ενημέρωση και πειθώ, στοιχεία τα οποία, όμως, μόνο μία σοβαρή κυβέρνηση μπορεί να εγγυηθεί.

Τώρα που η κυβέρνηση συζητά για ιδιωτικοποιήσεις στο ΕΣΥ, για συγχωνεύσεις στα νοσοκομεία και ασκεί διχαστική πολιτική, έχει έρθει η στιγμή για ένα σθεναρό κοινωνικό και πολιτικό προοδευτικό μέτωπο στην Εύβοια και σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages