Κ.Ο. Καρπενησίου : Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο και πρώτη πανελλήνια επίδοση έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κ.Ο. Καρπενησίου : Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο και πρώτη πανελλήνια επίδοση έκλεισε η χρονιά για την ομάδα μας.

 Στην Χαλκίδα την Τετάρτη 21 Ιουλίου διεξήχθησαν οι χειμερινοί αγώνες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας για τις ηλικίες 9 έως 12 ετών. 

Ο Κολυμβητικούς Όμιλος Καρπενησίου έδωσε δυναμικό παρόν , καθώς κόντρα στις δυσκολίες της εποχής μας, συμμετείχε με 12 αθλητές, δείχνοντας ακόμα μια φορά ανταγωνιστικό χαρακτήρα, όντας διαχρονικά ένας από τους βασικούς πυλώνες της περιφέρειας μας.

Οι αθλητές μας, πρωταγωνίστησαν σε πολλά αγωνίσματα, ενώ το βαφτίσματα του πυρρός πήραν 8 μικροί κολυμβητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά μιας και τα μικρά μας δελφίνια κατέλαβαν 4 πρώτες, 4 δεύτερες και 3 τρίτες θέσεις. 

Άξιο αναφοράς φυσικά το γεγονός ότι η Ελπίδα Φραγκαλιού έκανε το γρηγορότερο 50αρι ύπτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα την φετινή σεζόν στην κατηγορία των 9 ετών με το εκπληκτικό 43.33.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του Κ.Ο.Κ. Βαγγέλης Λελούδης και Μάριος Κωνσταντακόπουλος και ο έφορος αγωνιστικού τμήματος Θανάσης Κουτρούμπας

Στους αγώνες συμμετείχαν οι Ελισαβετ Κωτση, Κατερίνα Τσιγαρίδα, Αρετή Φραγκαλιου, Αναγνωστοπουλου Πηγή, Παναγιώτης Τριανταφυλλου, Παναγιώτης Κωτσοκαλης, Παναγιώτης Αναγνωστοπούλος, Γιάννης Κακκαβας, Γιάννης Τσιγαριδας, Ναγια Κουτρουμπα, Ελπίδα Φραγκαλιου και Δανάη Παππά.

Ευχαριστούμε πολύ το FRESH sweet'n eat για την προσφορά τους στην αποστολή μας άλλη μια φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages