Κατάργηση Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στην Περιοχή Κύμης - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κατάργηση Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στην Περιοχή Κύμης

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κύμης 
Ανακοίνωση ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κύμης για την Κατάργηση Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στην Περιοχή της Κύμης

Στο έλεος της συνεχούς υποβάθμισης της ποιότητας ζωής τούς και την εγκατάλειψη των υποδομών βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της περιοχής της Κύμης.
Η πρόσφατη κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στην περιοχή μας δείχνει ότι η υποβάθμιση τόσο της δική μας περιοχής όσο και της Σκύρου που εξυπηρετείται από τις ανωτέρω υπηρεσίες  αποτελούν ξεκάθαρη κυβερνητική επιλογή
Το γεγονός ότι η περιοχή Κύμης Κονιστρών έχει γερασμένο πληθυσμό χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, το οδικό δίκτυο είναι ανύπαρκτο, έχει  έλλειψη συγκοινωνιακής πρόσβασης στα περισσότερα μέρη και υποχρεούται να στερηθεί βασικών υπηρεσιών και κατά συνέπεια να υποστεί υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και της οποιαδήποτε αναπτυξιακής προοπτικής αφήνει παγερά αδιάφορη την κυβέρνηση.
Το μόνο που σκέφτεται είναι η τοποθέτηση ανεμογεννητριών, η καταστροφή του περιβάλλοντος προς όφελος των φίλων της ….επενδυτών αδιαφορώντας για τους κατοίκους και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν την γνώμη τους
Η δε κατάργηση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ έρχεται σε συνέχεια της ήδη επιχειρούμενης υποβάθμισης του Γ.Ν. Κύμης, που υπολειτουργεί και έχει δημιουργήσει προβληματισμό και ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κύμης και μάλιστα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού για κλείσιμο περιφερειακών Νοσοκομείων.
Όλα αυτά συμβαίνουν με την πλήρη αδιαφορία και αμηχανία των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού που δεν συμμετέχουν στα βασικά προβλήματα της κοινωνίας σε αντίθεση με αυτά που υπόσχονταν προεκλογικά για να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε κατά την διάρκεια της διακυβέρνησής του την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα κοινωνικά προβλήματα της περιοχής τόσο στο θέμα των υποδομών αλλά και του Νοσοκομείου και αυτό το γνωρίζουν οι κάτοικοι.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κύμης καταγγέλλει την αδιαφορία της κυβέρνησης για την υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων της περιοχής Κύμης-Κονιστρών και Σκύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages