Κ. Μητσοτάκης: Εικονική Πραγματικότητα !! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κ. Μητσοτάκης: Εικονική Πραγματικότητα !!

«Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την επίσκεψη του στη Χαλκίδα από το νέο νοσοκομείο, δημιούργημα αποκλειστικά της ΝΔ. Εκεί, το προσωπικό παρατεταγμένο του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του για όσα έχει κάνει γι αυτό όλο αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια πήγε στην Περιφέρεια για να ενημερωθεί για όλα τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νομό. Ως γνωστόν η Εύβοια είναι ένα απέραντο εργοτάξιο απ άκρη σ άκρη. Δε θα μπορούσε να παραλείψει μια βόλτα στην παραλία της πόλης, σύντομη ωστόσο, γιατί έγινε δέκτης εκδηλώσεων λατρείας από το ενθουσιώδες συγκεντρωμένο πλήθος. Κατόπιν ο πρωθυπουργός-Μωυσής αποχώρησε από την Ευβοϊκή πρωτεύουσα».

Αυτά πάνω-κάτω άκουσε ή διάβασε όποιος χθες ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ της ομώνυμης λίστας του υπουργού που συνόδευε κι αυτός χθες (κ. Πέτσας). 

Όποιοι όμως ξέρουμε, ζούμε ή έτυχε να είμαστε χθες στη Χαλκίδα, μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι 
-Για το νοσοκομείο το πλήρως συμβασιοποιημένο όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση όταν παρέδωσαν το 2009, δεν είχε καν αποχαρακτηριστεί η έκταση που θα κτιζόταν καθώς ανήκε στο υπ. Άμυνας (πεδίο βολής). 

-Οι εργαζόμενοι εμποδίστηκαν να παραστούν για να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις σε προσωπικό και τις συνθήκες εργασίας. Η μετατροπή σε σχεδόν αποκλειστικά νοσοκομείο κορωνοιού άλλωστε είχε όπως και σε άλλα μέρη βαρύτατες συνέπειες από την αδυναμία του πληθυσμού να νοσηλευτεί για άλλα, χρόνια ή μη, νοσήματα. Παράμετρος που ως τώρα δεν έχει εκτιμηθεί επαρκώς. Επίσης η Εύβοια, όχι με ευθύνη του πληθυσμού, είναι στις τελευταίες θέσεις ποσοστού εμβολιασμού πανελλαδικά. 

-Αλήθεια, προς τι η επίσκεψη στην περιφέρεια; Ούτε μια νέα ανακοίνωση-εξαγγελία έστω; 

-Σ όλα αυτά τα χρόνια δε θυμάμαι ποτέ τέτοια αστυνομοκρατία στους δρόμους της Χαλκίδας. Μα από ποιους ήθελαν να προφυλάξουν το «λαοφιλή πρωθυπουργό» ο οποίος περιορίστηκε σε κάποιες σέλφι κυρίως με (βαριεστημένα) παιδάκια για τις κάμερες; Αν υπάρχει τέτοια διαστρέβλωση και προπαγάνδα για τέτοια θέματα φανταστείτε τι γίνεται με άλλα, ακόμη πιο σοβαρά...

Τι ζούμε!

Συμεών Κεδίκογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages