Τραπεζάκια μέσα-έξω - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Τραπεζάκια μέσα-έξω

Συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς οι προετοιμασίες από τους κρατικούς φορείς, τους επαγγελματίες και τους πελάτες, για την υλοποίηση των νέων μέτρων που θα ισχύσουν από σήμερα για τους κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας, καφέ και εστίασης.

Η κυβέρνηση θα προσλάβει άμεσα περισσότερους από 40.000 άνδρες και γυναίκες για να επανδρώσουν τη νέα διεύθυνση της αστυνομίας, Happy Police. Με χαβανέζικα πουκάμισα και βερμούδες οι άνδρες και αεράτα φορέματα οι γυναίκες της Happy Police (ΗΡ) θα επιτηρούν και θα ελέγχουν την είσοδο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, καφέ, κέντρα διασκέδασης, που θα ανοίξουν τις πόρτες τους στους κλειστούς χώρους τους.

Είναι μια πολύ σωστή κίνηση καθώς το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχει άστατο καιρό και χαμηλές θερμοκρασίες και οι κλειστοί χώροι είναι οι ενδεδειγμένοι για λειτουργία καθώς αποσυμφορίζουν τους ανοιχτούς χώρους που γίνεται το έλα να δεις.

Επιπρόσθετα οι άνδρες και γυναίκες της Happy Police, θα σφραγίζουν, όχι στο μέτωπο ευτυχώς, όσους μπορούν ν’ αποδείξουν ότι είναι εμβολιασμένοι για να εισέλθουν στους κλειστούς χώρους. Στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σκέφτηκαν να κολλάνε αυτοκόλλητα ή να περνάν περιβραχιόνια στους πελάτες, με τις ενδείξεις ΕΠΕ (είμαι πλήρως εμβολιασμένος), ΜΔ (έχω κάνει μόνο μια δόση), ΑΕ (αρρώστησα κι επέζησα) και Χ (αυτό είναι το γνωστό ακατάλληλο, που σημαίνει δεν μπαίνω πουθενά), όμως δεν προχώρησε η ιδέα γιατί λόγω ζέστης θα ξεκολλούσαν εύκολα τα αυτοκόλλητα και θα δυσκόλευαν το έργο των HP, ενώ τα περιβραχιόνια παρέπεμπαν σε άλλες τραγικές εποχές.  

Οι επαγγελματίες από την άλλη, ενίσχυσαν τα κλιματιστικά τους που είναι όλα πεντακάθαρα και δεν διασπείρουν τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την επιτροπή -τώρα ποια επιτροπή θα σας γελάσω- ώστε οι πελάτες μόλις εισέρχονται στο εσωτερικό να πετάνε τη μάσκα και να απολαμβάνουν τις παλιές καλές εποχές π.Κ. (προ Κορωνοϊού).

Συγχρόνως έχουν βάλει ροδάκια στις καρέκλες για να μπορούν οι πελάτες να χορεύουν, να πίνουν και να τρώνε καθήμενοι και να μην κινδυνεύουν με πρόστιμα από την HP. Ακόμα έχουν ετοιμάσει πινακίδες όπου αναγράφεται το σύνολο των καθημένων, όπως στα λεωφορεία αλλά χωρίς όρθιους, ενώ στην είσοδο θα υπάρχει μετρητής όπως στα αεροπλάνα για να μη γίνει υπέρβαση στον αριθμό των καθημένων.

Η σκέψη για ακροβολισμένους σκοπευτές που θα πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες κάθε πελάτη που σηκώνεται δεν πέρασε τελικά για λόγους οικονομικούς καθώς οι σφαίρες στοιχίζουν.

Τέλος οι εν δυνάμει πελάτες, αφού μαζέψουν όλα τα έγγραφα που χρειάζονται για να μπορέσουν να εισέλθουν στους περιζήτητους κλειστούς χώρους καλοκαιριάτικα, θα κουβαλάνε και ένα σπαστό κάθισμα σε περίπτωση που γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος και είναι όρθιοι πηγαίνοντας για τουαλέτα, να κάτσουν αμέσως για να μην πληρώσουν πρόστιμο. Το ίδιο σπαστό κάθισμα μπορεί να φανεί χρήσιμο και στην αναμονή για την είσοδο στο εσωτερικό του καταστήματος, ενώ σε περίπτωση μερακλώματος με ένα ζευγάρι τιράντες μπορούν να το προσαρμόσουν επάνω τους και να χορεύουν ως καθήμενοι.

Αυτά τα κόλπα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και στους ανοιχτούς χώρους καθώς κι εκεί θα επιτρέπονται, να το δω και να μην το πιστέψω, μόνο καθήμενοι.

Απορία: Στα ψηλά σκαμπό, που φτάνει δεν φτάνει κάτω το πόδι, θεωρείσαι καθήμενος ή όρθιος; Έχει βγει ΚΥΑ γι’ αυτό; Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά μην την πατήσω σαν αγράμματος.

Πηγή:  Anatropi News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages