Νίκος Παπανδρέου, Τελευταία θέση Πανελλαδικά στους…… εμβολιασμούς η Στερεά Ελλάδα. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Νίκος Παπανδρέου, Τελευταία θέση Πανελλαδικά στους…… εμβολιασμούς η Στερεά Ελλάδα.

Με την χθεσινή επίσκεψη του στην Χαλκίδα , ο Πρωθυπουργός , από ότι πληροφορηθήκαμε ΄΄επιβράβευσε΄΄ και ΄΄παρασημοφόρησε΄΄ τους συντελεστές για την τελευταία θέση Πανελλαδικά στους…… εμβολιασμούς στην Στερεά Ελλάδα.  

Υπάρχει όμως ένα ερώτημα… Τι γίνεται με τις δεκάδες χιλιάδες ανεμβολίαστους  μετανάστες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι  , χωρίς μέτρα προφύλαξης και αποτελούν υγειονομικές βόμβες για τον τοπικό πληθυσμό που δεν τους προσκάλεσε  , υφίσταται όμως τα πάντα  και ανησυχεί για την πανδημία και την υγεία του.

Το 97% των μεταναστών είναι ανεμβολίαστοι . Το συντονιστικό όργανο για COVID19  της περιφέρειας όφειλε εχθές και όχι αύριο να προβεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό , τόσο για την υγεία των  ίδιων των μεταναστών αλλά και την προστασία των περιοχών και των κατοίκων που τους φιλοξενούν , χωρίς να έχουν ερωτηθεί από κανέναν.

 Το οφείλετε κύριοι της εξουσίας στον κόσμο που σας τίμησε με την ψήφο του  , στην Πατρίδα  , ακόμη και για την προστασία αυτών των ανθρώπων για ανθρωπιστικούς και υγειονομικούς λόγους και όχι να κουνάτε μόνο το δάκτυλο στους Έλληνες και να τους απειλείτε.

                                                                                                                 Νίκος Παπανδρέου
                                                                                                                 Πρώην Νομάρχης Εύβοιας
                                                                                                                  Πρώην Βουλευτής Εύβοιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages