Α.Κ.Ο. Χαλκίδος, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 8αδες, 16αδες και με ένα χάλκινο μετάλλιο στο φινάλε ! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Α.Κ.Ο. Χαλκίδος, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 8αδες, 16αδες και με ένα χάλκινο μετάλλιο στο φινάλε !

Πρωταθλημα με 8αδες και 16αδες, χαλκινο μετάλλιο στο φιναλε!

Στην κορυφαία, εγχώρια διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Εφήβων, Κορασίδων-Νεανίδων, Παμπαιδων-Παγκορασιδων ΑΒ που πραγματοποιήθηκε 14 με 19 Ιουλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συμμετείχε και ο ΑΚΟΧ. Με 13 κολυμβητές και κολυμβήτριες, όπου ομολογουμένως έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, μπήκαν όλοι στην βαθμοθηρία και τη μάχη του τίτλου! 
Να σημειωθεί πως σε αυτό το πρωτάθλημα βαθμολογούνται ως πρώτο στόχο οι 8αδες και έπειτα οι 16αδες. 
Έτσι λοιπόν, για τον ΑΚΟΧ, θέσεις στην πρώτη 8αδα κατέκτησαν οι: Δημήτρης Πικραμένος 3ος στα 800m ελεύθερο και 8ος στα 400m ελεύθερο, 
στην κατηγορία Παίδων. Η Κωνσταντίνα Μπιλα κατέκτησε την 5η θέση στα 100m ελεύθερο και την 6η στα 50 m ελεύθερο 
στην κατηγορία Παγκορασιδων Β, ενώ και η Καλλιόπη Ρέμπελου τερμάτισε 8η στα 50m ελεύθερο στην κατηγορία  Παγκορασιδων Α. Θέσεις στην 16αδα κατέκτησαν οι: Δημήτρης Πικραμένος, 10ος στα 400m Μ. Α. 
στην κατηγορία Παίδων, 9η στα 100m ελεύθερο η Κωνσταντίνα Μπίλα στην κατηγορία Παγκορασιδων Β, 9ος 
στα 400m Μ.Α. και 10ος στα 200m πεταλούδα ο Γιώργος Βελισσαράκος
12ος στα 800m ελεύθερο και 16ος στα 200m υπτιο ο Αντώνης Σακλάρας 
και 16ος στα 200m πρόσθιο ο Αλέξανδρος Ρένζι, με όλους τους προαναφερθέντες  συμμετέχοντες να ανήκουν στην κατηγορία Παμπαιδων Β.

 Επίσης συμμετείχαν οι Παναγιώτης Μιχελής, Αναστασία Ντούρμα, Κωνσταντίνος Καραντώνης, Ραφαηλια Αναστασίου, Χάρης Τουλουμάκος, Παυλίνα Γιαννούκου και Θεόδωρος Σαββίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Χαλκίδας, συγκέντρωσε 97 βαθμούς συνολικά, αριθμός ρεκόρ της τελευταίας τουλάχιστον 10ετίας! Θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και τους προπονητές που παρολες τις αντίξοες συνθήκες, κατάφεραν τα μέγιστα!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages