Στην προβολή της ταινίας «Κάτω από τ’ αγάλματα – Μετακίνηση 6» του Συλλόγου «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» η Δήμαρχος Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Στην προβολή της ταινίας «Κάτω από τ’ αγάλματα – Μετακίνηση 6» του Συλλόγου «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Την ταινία μικρού μήκους «Κάτω από τ’ αγάλματα – Μετακίνηση 6», από την Ομάδα Θεατρικής Δημιουργίας και τους εθελοντές του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός», που προβλήθηκε χθες, Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, στο πλαίσιο του 5ου bioMechanical Festival, παρακολούθησε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

«Ο Σύλλογος ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός», στα τόσα χρόνια λειτουργίας του, έχει πετύχει πολλά. Η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι εθελοντές, οι γονείς, μόνο παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει για όλους μας. 

Με μεράκι, ιδέες και πολλή δουλειά μας διδάσκουν την αγάπη, το ψυχικό σθένος κι όλες τους οι δράσεις προβάλλουν τη συνύπαρξη και τη συνεργασία των ατόμων με προβλήματα αναπηρίας και όσων δεν αντιμετωπίζουν τέτοια. Είμαστε δίπλα σας.», ανέφερε μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.
Γραφείο Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages