Συγκλονιστική η Άννα Ντουντουνάκη Έκλαιγε από συγκίνηση για 50 δευτερόλεπτα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συγκλονιστική η Άννα Ντουντουνάκη Έκλαιγε από συγκίνηση για 50 δευτερόλεπτα

Συγκλονιστική ήταν η Άννα Ντουντουνάκη στην συνέντευξη που κλήθηκε να δώσει αμέσως μετά τον ημιτελικό στα 100 πεταλούδα των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο. Η Άννα μιλώντας και κλαίγοντας για 50 δευτερόλεπτα στο κανάλι της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) τόνισε ότι τα συναισθήματα που την διακατέχουν είναι ανάμεικτα μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στην κούρσα (57.25), μια επίδοση όμως που δεν της επέτρεψε να πάρει μια θέση στην τελικό του αγωνίσματος μόλις για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου (57.19).

«Ξεκίνησα - τόνισε η Άννα - την Ολυμπιακή προετοιμασία με δυο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μια θέση στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω (χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης) και έχασα τον άλλο για ελάχιστα (9η στο Τόκιο). Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Έτσι είναι στην ζωή και στον αθλητισμό. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Είμαι χαρούμενη γιατί έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό».

Το βίντεο της Άννας: 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Τάσου Καράμπελα, του προπονητή της Άννας.

«Όπως μπορείτε να καταλάβετε - υποστήριξε - τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί καταφέραμε να κάνουμε πανελλήνιο ρεκόρ στην πιο μεγάλη κούρσα της χρονιάς. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Άννα που μπόρεσε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. Στον αγώνα είχε ένα κακό ξεκίνημα λόγω άγχους που δικαιολογείται απόλυτα σε αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις. Κατάφερε να το διαχειριστεί και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην συνέχεια. Σαφώς μας μένει η πικρία της απώλειας μιας θέσης στον τελικό του αγωνίσματος, αλλά η ζωή και ο αθλητισμός είναι έτσι. Συνεχίζουμε. Υγεία να έχουμε και όλα καλά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages