Οι Βάτραχοι του Αριστοφάνη έκαναν πρεμιέρα στο 5ο bio – Mechanical Festival - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Οι Βάτραχοι του Αριστοφάνη έκαναν πρεμιέρα στο 5ο bio – Mechanical Festival

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 10 Ιουλίου το Θέατρο Χαλκίδας με τη Αριστοφανική κωμωδία Βάτραχοι, στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος. 

Η ομάδα του Θεάτρου Χαλκίδας κατάφερε για ακόμα μια φορά να ταξιδέψει το κοινό, αυτή τη φορά στον Άδη, προκειμένου να αναήητήσουν μαήί με το Θεό Διόνυσο έναν εκπρόσωπο της παλαιότερης ποίησης. Ο δρόμος για τον κάτω κόσμο ήταν φυσικά γεμάτος κωμικές ανατροπές και εκπλήξεις. 
Το Θέατρο Χαλκίδας τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, η Πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κα Ελένη Αϊδίνη και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Μαραγκός.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Σπανός συνεχάρη το Θέατρο Χαλκίδας, δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή απόδοση των Βατράχων και ότι προσμένει στο 6ο bio – Mechanical Festival και στη 10η χρονιά λειτουργίας του Θεάτρου Αυλιδείας Αρτέμιδος καθώς αποτελεί το πολιτιστικό κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Επιπλέον, ο κ. Μπουρμάς, τόνισε ότι το bio – Mechanical Festival είναι πιο πολυδιάστατο από ποτέ και ότι με χαρά αναμένει υψηλότερους στόχους για τις επόμενες διοργανώσεις. Στη συνέχεια, η κ. Αϊδίνη, διαπίστωσε το σπουδαίο έργο του Θεάτρου Χαλκίδας και δήλωσε ότι ο Δήμος Χαλκιδέων θα συνεχίσει να είναι αρωγός του. Τέλος, ο κ. Μαραγκός τόνισε πως οι ομάδα του Θεάτρου Χαλκίδας μετά από 40 χρόνια δράσης, καταφέρνει να φέρει εις πέρας και το πιο δύσκολο σχέδιο, συμβάλλοντας με αυτό το τρόπο και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολουθούν άλλες 10 παραστάσεις, κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα του Ιουλίου καθώς και την Κυριακή 1η Αυγούστου. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα σημεία προπώλησης: Viva, Θέατρο Χαλκίδας (Βενιήέλου 6 – 10:00 έως 13:00), Πας Γυρεύοντας (Τήιαρντίνι 10), Γαλατικό Χωριό (Μητροπολίτου Βασιλείου 58). Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του bMF: bm-festival.com.

Με εκτίμηση, Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας

   Η Πρόεδρος                      Η Γενική Γραμματέας
 Ζωή Λιβανίου                         Χαρά Γεωργιάδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages