Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. καλωσορίζει τον Συμεών Κεδίκογλου» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. καλωσορίζει τον Συμεών Κεδίκογλου»

Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης
Χαλκίδα 22/6/2021
Θέμα: «Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. καλωσορίζει τον Συμεών Κεδίκογλου»
Αμέσως μετά τις εκλογές του ’19 και την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σ. Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε απ’ όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, αριστερούς, ριζοσπάστες σοσιαλιστές, προοδευτικούς σοσιαλδημοκράτες, δημοκρατικούς κεντρώους πολίτες και στελέχη, να συ στρατευτούν για μια κοινή πορεία πολιτικής ενότητας για να αντιμετωπιστεί η επερχόμενη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που στόχο έχει – όπως φάνηκε στην πορεία – κάθε δημοκρατική κατάκτηση, την νεολαία, την εργασία, την μεσαία τάξη και την αναδιάρθρωση της οικονομίας προς όφελος συγκεκριμένων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, προς όφελος των τραπεζών και των τραπεζιτών.
 Σ’ αυτό το κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι προοδευτικοί πολίτες που δείχνουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της δεξιάς κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Τους καλωσορίζουμε στους κοινούς μας αγώνες για την Ελλάδα της δίκαιης ανάπτυξης, την Ελλάδα της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και των Δικαιωμάτων.
Στα πλαίσια αυτής της διεύρυνσης, η Νομαρχιακή Επιτροπή της Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ,  καλωσορίζει στις τάξεις του κόμματος και τον Συμεών Κεδίκογλου με όλους όσους «είναι απέναντι στο διαχρονικό πρόσωπο της δεξιάς, την έλλειψη σεβασμού στους Θεσμούς, την ανάλγητη πολιτική εναντίον των πολλών και αδυνάτων και υπέρ λίγων και ισχυρών και αισθάνονται το χρέος να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να ενώσουν δυνάμεις για κοινό σκοπό» είναι στη σωστή όχθη της ιστορίας. Συν διαμορφώνουμε και αγωνιζόμαστε για τα σημερινά προστάγματα της προοδευτικής αριστερής παράταξης.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages