Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στην Ερέτρια Ευβοίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά στην Ερέτρια Ευβοίας

Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης Συνελήφθη ημεδαπός, σήμερα (10-06-2021) μεταμεσονύχτιες ώρες στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης. Την προανάκριση διενήργησε το Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης   

Συνελήφθη ημεδαπός, σήμερα (10-06-2021) μεταμεσονύχτιες ώρες στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, για κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης. 

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης Συνελήφθη ημεδαπός, σήμερα (10-06-2021) μεταμεσονύχτιες ώρες στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages