Μήνυμα της Επιτροπής Παιδείας της Ν.Ε. Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μήνυμα της Επιτροπής Παιδείας της Ν.Ε. Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης
Θέμα: Μήνυμα της Επιτροπής Παιδείας της Ν.Ε. Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 
Σε μια χρονιά δύσκολη για την εκπαιδευτική διαδικασία, με κλειστά σχολεία και προβληματική τηλεκπαίδευση, φτάνουμε στην τελική ευθεία των αποφοίτων με τις εξετάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ.
Οι πανελλαδικές εξετάσεις μια δοκιμασία δύσκολη και απαιτητική, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι μαθητές με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, έχοντας κατά νου ότι αποτελεί μόνο έναν σταθμό στη ζωή τους και ένα μόνο βήμα στην πορεία τους προς τη γνώση και την προσωπική τους εξέλιξη.
Επειδή η πολιτική της Κυβέρνηση, για τη φετινή ιδιαίτερα δύσκολη σχολική  χρονιά, αποφάσισε να δυσκολέψει περαιτέρω την εισαγωγή στα ΑΕΙ με τη βάση εισαγωγής, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο και να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους σε όποια σχολή επιθυμούν. 
Κάθε αποτέλεσμα βέβαια, ποτέ δεν θα είναι καθοριστικό για τη ζωή κανενός, γιατί πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες και δυνατότητες να επιτύχουν στη ζωή τους.
Καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages