Το 5ο bMF ανοίγει τις πόρτες του, στις 2 Ιουλίου! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Το 5ο bMF ανοίγει τις πόρτες του, στις 2 Ιουλίου!

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσίασε σήμερα το πρόγραμμα του 5ου bio – Mechanical Festival στο Ξενοδοχείο Παλίρροια.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γεμάτο από εκδηλώσεις που θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου με επίκεντρο το Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος.
Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Θ.Χ., Ζωή Λιβανίου, μίλησε για την πορεία του Θεάτρου στα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και για το 5ο bMF, με τη συν-διοργάνωση των: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Χαλκιδέων, Ο.Λ.Ν.Ε, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Βαθέως Αυλίδας, Επιμελητήριο Εύβοιας, Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.. Τόνισε πως παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, με την στήριξη των συν-διοργανωτών και των χορηγών, η καρδιά του πολιτισμού θα χτυπήσει για ακόμα μια φορά στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Σημαντικό γεγονός είναι πως ο επιχειρηματικός κόσμος, παρ’ όλο που έχει πληγεί τα δύο σχεδόν χρόνια, στήριξε οικονομικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή διοργάνωση. Τέλος, ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την συνεχή προβολή και υποστήριξη του έργου του Θ.Χ..
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το διαφημιστικό σποτ που θα προβληθεί από τις συχνότητες της ΕΡΤ και το Σταρ Κεντρικής Ελλάδος, που παρουσίασε ο Θεόφιλος Ιάσονας Τσουκαλάς και υπογράφει ο Νίκος Πάνου.
Στη συνέχεια πήραν το λόγο η κ. Μαίρη Μουρσελλά Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής και η κ. Χαρά Γεωργιάδη Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Θεάτρου Χαλκίδας και  παρουσίασαν τον θεματικό άξονα του 5ου bMF « Παλίμψηστο #21»  και το πρόγραμμα του φεστιβάλ.
Η Σκηνοθέτης της παράστασης του Θεάτρου Χαλκίδας κ. Μαρία Βαρδάκα επέστρεψε στην πόλη μας μετά από 4 χρόνια και σκηνοθετεί φέτος την Αριστοφανική κωμωδία Βάτραχοι, που θα δώσει 11 παραστάσεις. Στην ομιλία της, έδωσε το στίγμα της παράστασης και παρουσίασε τους συντελεστές αυτής.
Στο σύντομο χαιρετισμό τους οι: Δήμαρχος Χαλκιδέων κ Ε. Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Η. Μπουρμάς και ο Γ.Γ. του Δ.Σ του Επιμελητηρίου κ. Γ. Μαραγκός εξήραν το έργο και την προσφορά του Θεάτρου Χαλκίδας, δηλώνοντας την στήριξή τους αλλά και τον θαυμασμό τους για το αξιόλογο αυτό πολιτιστικό γεγονός.
Στην συνέντευξη το παρόν έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ Παναγιώτης Τήαφέρος, Μαίρη Χουλιέρη και Ματούλα Αναστασίου. 

Με εκτίμηση, 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Χαλκίδας

  Η Πρόεδρος               Η Γενική Γραμματέας
Ζωή Λιβανίου                 Χαρά Γεωργιάδη













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages