Συνελήφθησαν (3) άτομα, μετά από κλοπή σε επιχείρηση, στην περιοχή της Λαμίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν (3) άτομα, μετά από κλοπή σε επιχείρηση, στην περιοχή της Λαμίας

Εξιχνιάσθηκε μία ακόμα κλοπή, από την εν λόγω επιχείρηση.

Συνελήφθησαν, χθες (22-06-2021) το βράδυ τρεις (3) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και δύο γυναίκες, μετά από κλοπή σε επιχείρηση, στην περιοχή της Λαμίας. 

Ο άμεσος εντοπισμός και σύλληψη των κατηγορουμένων, ήταν αποτέλεσμα άμεσης κινητοποίησης και συνεργασίας αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Μαγνησίας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εισήλθαν νωρίτερα στην επιχείρηση και προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα, ενώ ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, κατευθυνόμενοι επί της Εθνικής Οδού (ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), με αποτέλεσμα να εντοπισθούν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, στη Σούρπη Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας,  προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν προβεί πάλι σε κλοπή προϊόντων από την εν λόγω επιχείρηση, πρωινές ώρες της 19-06-2021.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, μία εκ των συλληφθέντων στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής στη Χώρα μας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages