Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω (3) ανήλικοι ημεδαποί, για απόπειρες κλοπής από εταιρεία ευρύτερης περιοχής της Λαμίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω (3) ανήλικοι ημεδαποί, για απόπειρες κλοπής από εταιρεία ευρύτερης περιοχής της Λαμίας

Επιπλέον συνελήφθη ημεδαπή για παραμέληση της εποπτείας τους

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (09-06-2021) το μεσημέρι, σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω μετέβησαν σε εγκαταστάσεις εταιρείας στην ανωτέρω περιοχή, με σκοπό την κλοπή, όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε, μεσημβρινές ώρες της 08-06-2021, οι ανήλικοι είχαν μεταβεί ξανά στις εγκαταστάσεις της προαναφερόμενης εταιρείας, είχαν προκαλέσει φθορές σε συστήματα ασφαλείας της, ενώ είχαν αποπειραθεί να αφαιρέσουν διάφορα καλώδια από το εσωτερικό της, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη χθες το απόγευμα μία ημεδαπή και αναζητείται για να συλληφθεί ένας ημεδαπός (γονείς των ανήλικων), για παραμέληση της εποπτείας τους.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages