Δυναμική η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην απεργιακή κινητοποίηση στην Πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δυναμική η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην απεργιακή κινητοποίηση στην Πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα


Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης
Χαλκίδα 6/5/2021
Δυναμική η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην απεργιακή κινητοποίηση στην Πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα
Βροντερό παρών έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη σημερινή, μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, στην Πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα. Στην απεργιακή κινητοποίηση που έγινε, στα πλαίσια των εργατικών κινητοποιήσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, αλλά και ενάντια στον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη, μαζί με τους εργαζόμενους παρόντες ήταν πολλά μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας, μέλη των Ο.Μ. του νομού, οι Βουλευτές Εύβοιας, Βαγγέλης Αποστόλου και Μίλτος Χατζηγιαννάκης και ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Στερεά Υπεροχής» Δημήτρης Αναγνωστάκης. 
Να σημειωθεί πως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. έδωσαν το παρών και όπου αλλού στο νομό έγιναν αντίστοιχες κινητοποιήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μαζί με τις εργαζόμενες και εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους συνταξιούχους του Νομού τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά και βροντοφώναξαν ένα μεγάλο όχι στο αντεργατικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση και με το οποίο θέλει να δημιουργήσει συνθήκες σκλαβιάς για την εργατική τάξη και να κάνει όλους τους εργαζόμενους βορά στις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και θυσία στο βωμό τους κέρδους.
Φώναξαν όχι:
- Στην κατάργηση του 8ωρου
- Στις απλήρωτες υπερωρίες
- Στην κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας
- Στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας
- Στις ελαστικές μορφές εργασίας.
Το αντεργατικό νομοσχέδιο της Ν.Δ. δεν πρέπει να περάσει και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, γιατί …ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages