Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικώ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικώ


Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, του τελωνειακού κώδικα, καθώς και περί κροτίδων, βεγγαλικών και λοιπών πυροτεχνικών ειδών 
Κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, σπόροι κάνναβης, αδασμολόγητος καπνός, χρηματικό ποσό, κροτίδες κ.α.

Συνελήφθη, χθες (06-05-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (διακίνηση), του τελωνειακού κώδικα, καθώς και περί κροτίδων, βεγγαλικών και λοιπών πυροτεχνικών ειδών.
Ειδικότερα, μετά από διενέργεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (4,06) γραμμαρίων.
Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην οικία του, σε περιοχή της Φθιώτιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, βρέθηκαν σε διάφορα σημεία αυτής και κατασχέθηκαν:
(54,2) γραμμάρια κάνναβης, εντός δοχείων και αυτοσχέδιας συσκευασίας,
(300) σπόροι κάνναβης, εντός (9) συσκευασιών,
νάιλον συσκευασίες, κενές περιεχομένου, πρόσφορες για την συσκευασία των ναρκωτικών,  
(1.520) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, εντός (3) συσκευασιών,
το χρηματικό ποσό των (3.750) ευρώ, καθώς και
(9) κροτίδες, άνευ σχετικής αδείας.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages