Μ. Χατζηγιαννάκης: Όλο το πολιτικό σύστημα σύρεται σε μία παρωδία από τον κ. Καλογρίτσα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Μ. Χατζηγιαννάκης: Όλο το πολιτικό σύστημα σύρεται σε μία παρωδία από τον κ. Καλογρίτσα

Όλο το πολιτικό σύστημα σύρεται σε μία παρωδία από τον κ. Καλογρίτσα, υποστήριξε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά o βουλευτής Ευβοίας και αν. τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ο κ. Καλογρίτσας ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και ψεύδεται συνειδητά, καθώς ο λόγος που έχει έρθει η υπόθεση στη Βουλή είναι να γλιτώσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ που του έχει επιδικάσει το διαιτητικό δικαστήριο της Ελβετίας προς τους Άραβες. Και, δυστυχώς, γι΄ αυτόν τον λόγο σύρεται όλο το πολιτικό σύστημα σε μία παρωδία.

Όσον αφορά τα χρήματα του δημόσιου διαγωνισμού για τα τηλεοπτικά κανάλια, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης είπε πως «ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε ο ίδιος ότι ο γιος του έδωσε 6,5 εκατομμύρια για να συμμετάσχει στον δημόσιο διαγωνισμό, τα οποία φαίνονται και από τον ίδιο τον διαγωνισμό, ενώ επίσης υπήρχαν κατατεθειμένα ρευστό 8 εκατομμυρίων δεσμευμένων δικά του χρήματα. Πώς, δηλαδή, έχοντας 14.5 εκατ. ευρώ κατατεθειμένα είναι κάποιος μπροστινός;»

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αντιπαραβολικά τα λεγόμενα του κ. Καλογρίτσα προς τον κ. Πολάκη, εάν είναι βουλευτής με τα χρήματα του κ. Καλογρίτσα, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης απάντησε ότι είναι βουλευτής με την τιμητική ψήφο των Ευβοιωτών πολιτών, καθώς και ότι ο κ. Καλογρίτσας πιεζόμενος από τις ερωτήσεις που του έγιναν, απάντησε με μισόλογα, κουνώντας το δάχτυλο στον κ. Πολάκη και στον κ. Τζανακόπουλο.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο βουλευτής Ευβοίας και μέλος της προανακριτικής επιτροπής σημείωσε ότι πάγιο αίτημα όλων των κομμάτων προς τον κ. Καλογρίτσα είναι να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα υποστηρίζει, η διαρκής υπεκφυγή του ωστόσο το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ψεύδεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages