Η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών (17-23 Μαΐου) μόλις ξεκίνησε! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών (17-23 Μαΐου) μόλις ξεκίνησε!


Με κεντρικό σύνθημα «Δρόμοι για τη ζωή» και hashtag #love30 η παγκόσμια αυτή καμπάνια σκοπό έχει να ενημερώσει και να συνηγορήσει για τη θέσπιση ζωνών 30 χλμ/ώρα μέσα στις πόλεις, εκεί όπου ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου όπως παιδιά, πεζοί, ποδηλάτες, ΑμεΑ, ηλικιωμένοι συνυπάρχουν με τα μηχανοκίνητα οχήματα. Η θεσμοθέτησή τους ώστε να είναι υποχρεωτικές σε όλες τις πόλεις είναι σημαντική καθώς οι χαμηλές ταχύτητες σώζουν ζωές και αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση σύγκρουσης.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας  (Ι.Ο.ΑΣ.) "Πάνος Μυλωνάς" ως Συμβουλευτικό Όργανο του ΟΗΕ και Μέλος της Συνεργασίας για την Οδική Ασφάλεια των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Road Safety Collaboration) που συντονίζει την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας ετοιμάζει δράσεις για την ενεργοποίηση πολιτών και φορέων σε όλη τη χώρα. Σημαντική είναι η συλλογή υπογραφών υποστήριξης ανοικτής επιστολής για την αναγκαιότητα θέσπισης ανώτατου ορίου ταχύτητας 30 χλμ/ώρα σε κατοικημένες περιοχές και κοντά σε σχολεία η οποία θα παραδοθεί στη Μόνιμη Επιτροπή για την Οδική Ασφάλεια της Βουλής των Ελλήνων. Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και οι άνθρωποι του Ινστιτούτου σας καλούν να υποστηρίξετε το αίτημά μας για "δρόμους για τη ζωή" και να υπογράψετε την ανοικτή επιστολή δίνοντας της έτσι περισσότερη δύναμη.

Μπορείτε να διαβάσετε και να υπογράψετε την ανοικτή επιστολή στο παρακάτω link: https://bit.ly/3uYwz4S

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων που σας έχουμε για μια ακόμα φορά δίπλα μας στον αγώνα "για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα", ένα κόσμο καλύτερο για όλους μας!

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά
και οι άνθρωποι του Ι.Ο.ΑΣ. "Πάνος Μυλωνάς"

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
Νεμέσεως 2, 112 53 Αθήνα
Τ: +30 210 8620150 │ M: +36984111206
www.ioas.gr | fb/ioas.panos.milonas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages