Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος και του Κεντρικού Λιμενάρχη Χαλκίδας στη Δήμαρχο Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος και του Κεντρικού Λιμενάρχη Χαλκίδας στη Δήμαρχο Χαλκιδέων


Τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα επισκέφθηκαν την Τρίτη 18 Μαΐου 2021, ο Αρχιπλοίαρχος κ. Χρήστος Kανάκης, Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα το Βόλο και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χαλκίδας, Αντιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Φλουρής.
Κατά την συνάντηση, και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία που έχουν σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, παρά τις ιδιαίτερες δυσκολίες που προέκυψαν και από τις συνθήκες της πανδημίας και των μέτρων αντιμετώπισής της. 
Τέλος η Δήμαρχος Χαλκιδέων έθεσε ως βασικό στόχο της Δημοτικής Αρχής την ανάδειξη του θαλάσσιου στοιχείου, μέσω και των δράσεων για την ανάπτυξη του Τουρισμού της περιοχής, πάντα βέβαια με την βοήθεια και στήριξη της Λιμενικής Αρχής. 

Γραφείο Τύπου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages