Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών εξιχνιάσθηκε υπόθεση πρόκλησης φθορών, σε επιχείρηση περιοχής της Θήβας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών εξιχνιάσθηκε υπόθεση πρόκλησης φθορών, σε επιχείρηση περιοχής της Θήβας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών εξιχνιάσθηκε υπόθεση πρόκλησης φθορών, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, σε επιχείρηση περιοχής της Θήβας

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας εκ των δύο δραστών 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση πρόκλησης φθορών, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 06-04-2021, σε επιχείρηση περιοχής της Θήβας. 

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες (09-04-2021) το μεσημέρι στη Θήβα.

Από την διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, ενέχονται στην πρόκληση φθορών, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, σε υαλοπίνακα της προαναφερόμενης επιχείρησης.  

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε έξωθεν της οικίας του, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε ακολούθως εντός αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

(11) πυροδοτημένα κυνηγετικά φυσίγγια,
(1) ζεύγος γαντιών,
(2) προστατευτικές μάσκες, καθώς και
(1) φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.
Γίνεται μνεία ότι ο συλληφθείς, έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές και έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για απόπειρες ανθρωποκτονιών, ληστεία, κλοπές, βιασμούς, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ναρκωτικών, του τελωνειακού κώδικα και άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, σε βάρος του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών (διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης).    

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών. 

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages