Γεμίστε το ποτήρι σας με την εξαφάνιση της ανθρωπότητας! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γεμίστε το ποτήρι σας με την εξαφάνιση της ανθρωπότητας!

Πολύ σύντομα η γη μπορεί κάλλιστα να γίνει ένας νεκρός βράχος που θα μοιάζει με τον Άρη

Αποφάσισα να αναδημοσιεύσω αυτό το άρθρο δίοτι η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε να απελευθερώσει στον Ειρηνικό Ωκεανό τεράστιες ποσότητες επεξεργασμένου αλλά ακόμα ραδιενεργού νερού από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.

11 του Μαρτίου, 2011: Ένας τεράστιος σεισμός μεγέθους 9,0 έπληξε τα ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας, προκαλώντας ένα καταστροφικό τσουνάμι, που έφερε μεγάλο μέρος της χώρας σε απόλυτο χάος. Επίσημες εκθέσεις υποστηρίζουν ότι 15.891 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 6.152 τραυματίστηκαν και 2.584 είναι αγνοούμενοι.
Αυτός ήταν ο πιο ισχυρός σεισμός, που έχει καταγραφεί ποτέ, να έχει πλήξει την Ιαπωνία, και ο τέταρτος πιο ισχυρός στον κόσμο, από την σύγχρονη τήρηση αρχείων, που ξεκίνησε το 1900. Αυτός ο σεισμός ήταν τόσο έντονος σε μέγεθος, ώστε να μετατοπιστεί το Honshu, το κύριο νησί της Ιαπωνίας κατά περίπου τρία μέτρα και ο άξονας της Γης από δέκα έως 25 εκατοστά!
Η Ιαπωνία είναι ένα έθνος που περιέχει πολλούς πυρηνικούς αντιδραστήρες που παράγουν περίπου το 30% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας. Η πλειονότητα των πυρηνικών αντιδραστήρων που λειτουργούν είναι δεξιά κατά μήκος της ακτής, σε μια από τις πιο σεισμικά ενεργές περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη, όπως δείχνει ο πιο κάτω χάρτης



































Το ισχυρό τσουνάμι που προκλήθηκε από το σεισμό, προκάλεσε την πλήρη καταστροφή των τριών από τους έξι πυρηνικούς αντιδραστήρες στην εγκατάσταση Fukushima Daiichi, οι πυρήνες των οποίων έλιωσαν μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες. Τον Νοέμβριο του 2011, το Ιαπωνικό Υπουργείο Επιστήμης ανέφερε ότι το ραδιενεργό καίσιο είχε μολύνει 11.580 τετραγωνικά μίλια της επιφάνειας του εδάφους της Ιαπωνίας, με επιπλέον 4.500 τετραγωνικά μίλια μολυσμένα.


Οι κατεστραμμένες περιοχές των αντιδραστήρων ρίχνουν εκατοντάδες τόνους ραδιενεργών αποβλήτων στον Ειρηνικό Ωκεανό , κάθε μέρα για τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τα καταστροφικά αποτελέσματα γίνονται πλέον προφανή και ξεκάθαρα. Το ραδιενεργό καίσιο(ένα αλκάλιο) μολύνει γρήγορα ένα οικοσύστημα και δηλητηριάζει ολόκληρη την τροφική αλυσίδα, και αυτό το παρακλάδι των αποβλήτων έχει ανιχνευθεί στα ιαπωνικά τρόφιμα σε μια ακτίνα πάνω από 200 μίλια από τις εγκαταστάσεις Daiichi.
Το καίσιο και άλλα προϊόντα των ραδιενεργών αποβλήτων είναι βιοσυσσωρεύσιμα, πράγμα που σημαίνει ότι συσσωρεύονται σε έναν οργανισμό με ρυθμό ταχύτερο από αυτόν που μπορεί να εξαλείψει ο ανθρώπινος οργανισμός. Φυσικά, η ιαπωνική κυβέρνηση και η TEPCO (Tokyo Electric Power Company) έχουν πει κατάφωρα ψέματα για την ποσότητα των ραδιενεργών αποβλήτων που γίνεται διαρροή στον Ειρηνικό, ωστόσο, τα καταστροφικά αποτελέσματα ήταν αδύνατο να τα αγνοήσουμε.
Οι επιστήμονες έχουν αναρωτηθεί από την αρχή αυτής της καταστροφής, η οποία έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι πολύ χειρότερη ότι η πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ στην Ουκρανία, το 1986,πως να σταματήσει τη διαρροή αυτής της ακτινοβολίας. Βέβαια, πρέπει να τονίσουμε, εδώ, οτι κανείς δεν ξέρει πώς να σταματήσει αυτήν την καταστροφή.
Τον Μάρτιο του 2015, αναφέρθηκε στους Times του Λονδίνου, ότι ο Akira Ono, ο επικεφαλής του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει η τεχνολογία που απαιτείται για τον παροπλισμό των τριών αντιδραστήρων με λιωμένο τον πυρήνα τους, και δεν έχει καμία ιδέα για το πώς θα να αναπτυχθούν.
Πιο πρόσφατα, ο Naohiro Masuda, ο επικεφαλής για τον παροπλισμό του Fukushima Daiichi, δήλωσε επίσης ότι η τεχνολογία δεν υπάρχει για να αφαιρεθούν τα εξαιρετικά ραδιενεργά συντρίμμια από τους πληγέντες αντιδραστήρες.
Ο Ono ισχυρίστηκε επίσης ότι η αποξήλωση του εργοστασίου μέχρι το 2051 μπορεί να είναι αδύνατη χωρίς την τεράστια άλματα στην τεχνολογική πρόοδο. Επίσης, υπολογίζεται ότι το νέφος του ραδιενεργού πλουτώνιου ήταν 70.000 φορές μεγαλύτερη από το νέφος που δημιούργησε η ατομική βόμβα στην Ιαπωνία!
Η Ιαπωνία έχει δει επίσης να ανεβαίνουν στα ύψη τα ποσοστά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας, ιδιαίτερα, του καρκίνου του θυρεοειδούς. Από τον Αύγουστο του 2013, TEPCO παραδέχθηκε ότι ποσότητα μεταξύ των «20000000000000000000000–40000000000000000000000 δισεκατομμυρίων μπεκερέλ του ραδιενεργού τριτίου ενδέχεται να έχουν διαρρεύσει στη θάλασσα, αμέσως μετά την καταστροφή ». Δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά, ότι η TEPCO επανειλημμένα είπε ψέματα και συγκάλυψε την πραγματική έκταση της καταστροφής, ο αριθμός αυτός είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερος!!!
Ενώ οι επίσημες πηγές έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τη διαρροή ακτινοβολίας, όμως η θαλάσσια ζωή σε όλο το μήκος της δυτικής ακτής των ΗΠΑ έχει καταστραφεί σε ανησυχητικά μεγάλους αριθμούς. Πολλά ψάρια και πλάσματα της θάλασσας, στα ανοικτά της δυτικής ακτής, έχουν δείξει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες ραδιενέργειας , που υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια ασφαλείας. Στην πραγματικότητα όμως, πραγματικά δεν υπάρχουν «ασφαλή» όρια της ακτινοβολίας.
Η Japan Times ανέφεραν, την 25η Φεβρουαρίου 2015 , το νέφος καισίου και άλλων ραδιενεργών αποβλήτων χυνόταν από τον αντιδραστήρα, απευθείας στον ωκεανό. Η TEPCO δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτή τη διαρροή και απλά αγνόησε το πρόβλημα για σχεδόν ένα χρόνο !
Εξάλλου υπήρξε μια μαζική νέκρωση της θαλάσσιας ζωής κατά μήκος της δυτικής ακτής των ΗΠΑ, η οποία έχει φέρει τους επιστήμονες σε “αμηχανία”

.
Πρέπει να σκεφτείτε ότι, οι επιστήμονες μελετούν αυτό το θάνατο του Ειρηνικού χωρίς να έχουν λάβει υπόψη την πιθανότητα ότι θα μπορούσε να προκληθεί από τους εκατοντάδες τόνους πυρηνικών αποβλήτων που ρίχνονται στον Ειρηνικό κάθε μέρα για τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έτσι, λίγοι τολμούν να παραδεχτούν την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν από αυτή την καταστροφή ή το γεγονός ότι μας αναγκάζει να αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο της δικής μας εξαφάνισης!!!
Τι συμβαίνει όταν το μεγαλύτερο σώμα του νερού του πλανήτη αποδίδεται άψυχο σε έναν πλανήτη που αποτελείται κυρίως από νερό; Τι συμβαίνει όταν η ακτινοβολία συσσωρεύεται στην ατμόσφαιρα και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο από το ρεύματα του αέρα του παγκόσμιου κλίματος;;
Το 2013, η Huffington Post ανέφερε ότι τεράστιες ποσότητες κριλ ξεβράστηκαν κατά μήκος της δυτικής ακτής σε μια έκταση 250 μιλίων από το Όρεγκον στην Καλιφόρνια. Το κριλ είναι ένα ουσιαστικό μέρος της τροφικής αλυσίδας του ωκεανού. Όταν η θαλάσσια ζωή, στο χαμηλό άκρο της τροφικής αλυσίδας της πεθαίνει, τα μεγαλύτερα ζώα που τρέφονται με αυτή την θαλάσσια ζωή πεθαίνουν από την πείνα. Η εξέταση των σφάγιων των νεκρών θαλάσσιων λιονταριών και φώκιων, αποκάλυψε υψηλές δόσεις ακτινοβολίας, και όμως, γενικά οι επιστήμονες παραμένουν σε…«αμηχανία».


Έχει επίσης έχει αναφερθεί ευρέως ότι τεράστιες ποσότητες από αστερίες έχουν εμφανιστεί κατά μήκος της δυτικής ακτής που έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε χυλό. Το USA Today ανέφερε το θέμα αυτό, και φυσικά, ισχυρίζονται ότι κανείς δεν ξέρει γιατί!!!! Είναι ένα μυστήριο. Θα μπορούσε να έχει κάτι να κάνει με το γεγονός ότι ο Ειρηνικός έχει γίνει μια τοξική, χωματερή πυρηνικών αποβλήτων; Η απάντηση των υπηρεσιών και αρκετών επιστημόνων ήταν: “Φυσικά όχι”. Αυτό είναι απλά τρελό, παρανοϊκό, γιατί το επίπεδο της γνωστικής ασυμφωνίας που παγιδεύει τα μυαλά των περισσότερων ανθρώπων είναι πραγματικά συγκλονιστικό!!!!


Έχει, επίσης, αναφερθεί ότι το 98% του πυθμένα της θάλασσας του Ειρηνικού καλύπτεται με νεκρά θαλάσσια ζωή!!! Δεν αποτελεί έκπληξη, γενικά οι επιστήμονες κατηγορούν αυτή τη μαζική νέκρωση του Ειρηνικού για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
“Στα 24 χρόνια της έρευνάς της, η θαλάσσιος βιολόγος Christine Huffard που εργάζεται στο ερευνητικό σταθμό στα ανοικτά της Καλιφόρνιας, τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν οι μεγαλύτερες ποσότητες των νεκρωμένων θαλάσσιων οργανισμών», είπε . “Σε πάρα πολλούς άλλους σταθμούς, σε ολόκληρο τον Ειρηνικό έχω δει όμοια ανησυχητική αύξηση. »
Οι αδύναμες προσπάθειες της TEPCO και της ιαπωνικής κυβέρνησης να σταματήσει τις διαρροές ραδιενεργών ουσιών, με τοίχους από πάγο, ή φράγματα και άλλα ευτελείς, ανεμικές προσπάθειες για θεραπεία,υπήρξαν μάταιες. Κανείς δεν ξέρει πώς να σταματήσει τις ραδιενεργές διαρροές, τόσο η ιαπωνική κυβέρνησή όσο και TEPCO όμως, λένε ψέματα γι΄αυτό και προσπαθούν να υποβαθμίσουν τους τεράστιους κινδύνους. Business as usual!
Ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο στην Ιαπωνία, ανέφερε το Φεβρουάριο του 2015, ότι τα ποσοστά του καρκίνου έχουν εκτιναχθεί στα ύψη κατά 6.000% και ότι «κρύβονται κάτω από το χαλί.» Μήπως είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη που προκαλεί αυτό την άνευ προηγουμένου αύξηση των ποσοστών του καρκίνου; Τον Ιανουάριο του 2015, η πυρηνική ρυθμιστική αρχή της Ιαπωνίας ενέκρινε το “ευφυές σχέδιο” της TEPCO να στραγγίξει απλά, τα λύματα στον ωκεανό.
Τον Νοέμβριο του 2014, ο Ken Buesseler, του Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο Woods Hole υποστήριξε:
«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι αυτό που συμβαίνει στην Ιαπωνία σήμερα, και πώς αυτό θα μπορούσε να διανύσει τη διαδρομή και να πλήξει τις δικές μας ακτές. Ξέρουμε ότι υπάρχει ακόμα διαρροή επειδή μετράμε υψηλότερα επίπεδα στα ανοικτά της Ιαπωνίας κάθε ημέρα. Ακόμα και σήμερα, το βασικό ερώτημα, «Πόσο ραδιενέργεια απελευθερώθηκε στη Φουκουσίμα;» Δεν μπορώ να το απαντήσω. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε αυτή την απάντηση, λόγω της έλλειψης της δειγματοληψίας, ιδιαίτερα στον ωκεανό ».
Ένας έμπειρος, βετεράνος ναύτης ο Ιvan Macfadyen, ο οποίος έχει πλεύσει τον Ειρηνικό λαμβάνοντας μέρος σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι:
«Είναι νεκρός … για χιλιάδες μίλια δεν υπήρχε τίποτα [μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας], όπως ιστιοπλοΐα σε ένα νεκρό ωκεανό … είναι σαν όλα να έχουν φύγει. Απλά μιλάμε για αυτό που με κάνει να αισθάνομαι σαν να θέλω να κλάψω. Δεν υπάρχουν πουλιά, κανένα ψάρι, δεν υπάρχουν καρχαρίες, δεν υπάρχουν δελφίνια, δεν υπάρχουν χελώνες, ΤΙΠΟΤΕ. »
Αυτή είναι η κληρονομιά που η ανθρωπότητα αφήνει για τις επόμενες γενιές τους; ένας νεκρός κόσμος;
Η ανθρωπότητα έχει επιτρέψει στον εαυτό της να κυβερνάται από μίαν αδίστακτη, ψυχοπαθητική συμμορία από παράσιτα, των οποίων η απληστία και η ακόρεστη δίψα για εξουσία δεν γνωρίζει όρια. Πραγματικά δεν υπάρχει κανείς για να κατηγορήσουμε, παρά μόνο τον εαυτό μας. Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο δεν είναι καν, παρά μια γρατσουνιά στην επιφάνεια πάνω στο αληθινό μέγεθος αυτής της πυρηνικής καταστροφής. Η ακτινοβολία θα βιοσυσσωρεύεται στον ωκεανό και την ατμόσφαιρα για αιώνες. Η ανθρωπότητα πρέπει να κοιτάξει, πολύ έντονα, την εξαφάνισή μας κατά πρόσωπο. Αυτή είναι μια ευκαιρία για την ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει τη δύναμη της δικής μας καταστροφικότητας, και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σαν μια οικογένεια. Δυστυχώς, οι σκέψεις του μέσου ατόμου φαίνεται να σταθεροποιούνται σταθερά, στα αθλητικά αποτελέσματα, το lifestyle και την υποκουλτούρα. Δυστυχώς, οι μάζες του κόσμου πάσχουν από μια σοβαρή κατάσταση γνωστή ως, Εγκεφαλική Αντιστροφή του Ορθού!
Ποιο είναι το επίπεδο της γνωστικής ασυμφωνίας, που υφίσταται και δεν αφήνει τους ανθρώπους να επικεντρωθούν στις επώδυνες αλήθειες; Πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι να πείθονται ότι όλα είναι μια χαρά, όταν είμαστε πολύ κοντά στην εξαφάνιση ;
Το γεγονός ότι οι κορυφαίοι επιστήμονες του κόσμου δεν έχουν ιδέα πώς να χειραγωγήσουν την διαρροή ραδιενέργειας στη Φουκουσίμα λέει πολλά για το τι συμβαίνει όταν ένα είδος αναπτύσσεται τεχνολογικά, άλλα ακόμα δεν λειτουργεί με σοφία. Λογικό είναι να αυτοκαταστραφεί!!.
Έχει πάρει η ανθρωπότητα την απόφασή της ότι θα υποκύψει απλά και θα αφήσει την κυριαρχία στους λίγους, και μέσα από την ψυχοπάθεια(τους νοήμονες θα τους τρελάνουν) και την εταιρική απληστία να οδηγήσει τον πλανήτη σε οριστική και αμετάκλητη εξαφάνιση; Πρέπει να γίνει αγώνας για τη ζωή στον πλανήτη Γη; Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να πάρουμε τα ηνία της ζωής μας στα χέρια μας ή δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την οδυνηρή αλήθεια και βολευόμαστε βαθειά στον καναπέ μας τρώγοντας το κουτόχορτο που μας σερβίρει η TV;
ΕΔΩ και ΤΩΡΑ είναι η στιγμή για την ανθρωπότητα, που συλλογικά πρέπει ξυπνήσει και σαν γροθιά να αντιμετωπίσει τα γιγαντιαία προβλήματα για την επιβίωσή της !
Δεν μπορούμε πλέον να αναβάλλουμε την έναρξη του αγώνα μας και να αφήνουμε στις μελλοντικές γενιές να συμμαζέψει το χάος, επειδή κατά μεγάλο ποσοστό, ο πλανήτης πολύ σύντομα δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τη ζωή και πολύ σύντομα μπορεί κάλλιστα να γίνει ένας νεκρός βράχος που θα μοιάζει με τον Άρη.
Εδώ έχουμε φτάσει ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εμείς το ανθρώπινο είδος.Μήπως αυτό ακούγεται παρανοϊκό; Ίσως, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι αλήθεια! Έτσι όπως έχουμε σκύψει το κεφάλι μας, δίνοντας μια ήσυχη και σιωπηρή έγκριση, το σπίτι μας καταστρέφεται και το μέλλον των παιδιών σας έχει υποκλαπεί από τους νεκροθάφτες της φύσης.
Κοιμηθείτε, όλα είναι εντάξει………. και γεμίστε το ποτήρι σας με την εξαφάνιση της ανθρωπότητας!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ
Φυσικός Περιβαλλοντολόγος
Τεχνικός Σύμβουλος
Μέλος ΔΣ ΔΟΠΠΑΧ
Μέλος ΔΣ Φίλων Νοσοκομείου
Μέλος του ΕΕΣ






*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages