«Μία μπάλα για όλους» Το ταξίδι στην Εύβοια ξεκίνησε Γίνε και εσύ μέλος αυτής της προσπάθειας! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Μία μπάλα για όλους» Το ταξίδι στην Εύβοια ξεκίνησε Γίνε και εσύ μέλος αυτής της προσπάθειας!

Το Δίκτυο Σχολών Ολυμπιακού και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Χαλκίδας περήφανοι πρεσβευτές της παγκόσμιας καμπάνιας «Μία μπάλα για όλους» - «A ball for all».
Με τις Σχολές μας να πρωτοστατούν και να δίνουν το παράδειγμα, ο Ολυμπιακός για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, υποστηρίζοντας έμπρακτα το ποδόσφαιρο ανθρώπων με προβλήματα όρασης.
Με την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Σχολών του Ολυμπιακού, το «ερυθρόλευκο» δίκτυο σχολών σε Ελλάδα και εξωτερικό έχει ξεκινήσει να στηρίζει δυνατά την καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» - «A ball for all», προσφέροντας την ευκαιρία σε παιδιά ανά τον κόσμο να πάρουν στην κατοχή τους τη «θαυματουργή» μπάλα!
Η ελληνικής σύλληψης και κατασκευής ειδική μπάλα για άτομα με προβλήματα όρασης, έχει φτάσει ήβη σε πολλές χώρες του κόσμου, δίνοντας βάση στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών με οπτική αναπηρία.
Άλλωστε δεν πρόκειται απλά για μια μπάλα, αλλά για ένα πρότζεκτ που αλλάζει τον κόσμο, για τα παιδιά με προβλήματα όρασης και τις οικογένειές τους.
Η σχολή μας, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Χαλκίδας, απευθύνεται σε όλα τα σωματεία και σχολές ποδοσφαίρου που θέλουν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν, να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση της σχολής για περισσότερες διευκρινήσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τηλ: 22210 55652 Kιν.: 6947366993, 6932257686 email: info@internationalfootball.gr


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages