Δήλωση περιφερειακής συμβούλου, Θεοδώρας Ακριώτου σχετικά με τον αποκλεισμό των προσφυγόπουλων της Ριτσώνας από την Εκπαίδευση - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δήλωση περιφερειακής συμβούλου, Θεοδώρας Ακριώτου σχετικά με τον αποκλεισμό των προσφυγόπουλων της Ριτσώνας από την Εκπαίδευση

Ακριώτου Θεοδώρα
Ακριώτου Θεοδώρα, Περιφερειακή Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Στερεά Υπεροχής!
Δήλωση, σχετικά με την απάντηση της Περιφερειακής Αρχής, για τον αποκλεισμό των προσφυγόπουλων της Ριτσώνας από την Εκπαίδευση.
«Θα πάνε. Κάποια στιγμή θα πάνε. Σήμερα, αύριο, σε κάνα μήνα, σε 3 μήνες… Τι κι αν τελειώνει ο Φλεβάρης, θα τελειώσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες, για τα μαθητικά δρομολόγια και κάποια στιγμή θα πάνε». Παραφράζοντας τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας  κ. Γαλάνη, αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. 
Ωστόσο αξίζει να αναφέρω 2 άλλα σημεία, που αποτέλεσαν σημείο σύγκρουσης:  
1ον  Ο κ. Γαλάνης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης παιδείας, εμμένει στην άποψη του, ότι είναι συμφέρον για τα παιδιά, να κάνουν μάθημα εντός της Δομής για κοινωνικούς και εκπαιδευτικούς λόγους (!) και 2ον Ότι οι Γ. Γραμματείς των Υπ. Μετανάστευσης και Παιδείας ψεύδονται, κατά τα λεγόμενα του Περιφερειάρχη, αφού ενώπιον μαρτύρων τους είχαν υποσχεθεί από τον Σεπτέμβρη ότι θα πράξουν τα δέοντα, ώστε να μην φοιτήσουν τα παιδιά στα Δημόσια σχολεία του Δήμου.
Αυτές οι απαντήσεις  πυροδότησαν έντονη αντιπαράθεση, διότι με αυτά τα δεδομένα,  τις ξενοφοβικές κινήσεις της Δημάρχου Χαλκίδας, τον «κακό» προγραμματισμό από τους υπόλοιπους φορείς αλλά και τελευταίες τοποθετήσεις της κυβέρνησης ακόμη και ο πιο καλοπροαίρετος  μπορεί να φανταστεί ότι απώτερο σχέδιο είναι μια άλλη προσέγγιση του Προσφυγικού.
Εδώ είμαστε και θα δούμε… 
Παράταξη Στερεά Υπεροχής

*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages