Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, μετά από διάπραξη κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε επιχειρήσεις στο Δήλεσι Βοιωτίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, μετά από διάπραξη κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε επιχειρήσεις στο Δήλεσι Βοιωτίας

Κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.
Συνελήφθη, χθες (27-11-2020) το μεσημέρι στο Δήλεσι Βοιωτίας, στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, ένας ημεδαπός, μετά από διάπραξη κλοπών και απόπειρας κλοπής σε επιχειρήσεις της περιοχής.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, χθες πρώτες πρωινές ώρες, προέβη στην παραβίαση δύο (2) καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενός (1) συνεργείου αυτοκινήτων, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, ένα tablet, διάφορα τρόφιμα και οινοπνευματώδη ποτά.

Επιπλέον, προσπάθησε να παραβιάσει κλειδαριά κεντρικής θύρας, ενός ακόμα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Κατά τον εντοπισμό του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το tablet και μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα.

Την έρευνα και την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages