Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Εύβοιας, διότι από επιχείρηση ιδιοκτησίας του εξήλθαν (3) δεσποζόμενα σκυλιά, τα οποία προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε πεζή κινούμενη γυναίκα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Εύβοιας, διότι από επιχείρηση ιδιοκτησίας του εξήλθαν (3) δεσποζόμενα σκυλιά, τα οποία προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε πεζή κινούμενη γυναίκα

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Γ΄ Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, συνελήφθη χθες (28-11-2020) το βράδυ ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Εύβοιας, τρία (3) δεσποζόμενα σκυλιά του συλληφθέντα, εξήλθαν από επιχείρηση ιδιοκτησίας του και επιτέθηκαν σε ημεδαπή, η οποία διερχόταν πεζή έξωθεν της ανωτέρω επιχείρησης, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν σε αυτή βαριές σωματικές βλάβες. 

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά σε Κέντρο Υγείας της περιοχής και ακολούθως σε Νοσοκομείο της Αττικής, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουEVIA XALKIDA PHOTOS

Pages