Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση Ν.Ο. Αλιβερίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση Ν.Ο. Αλιβερίου

Με μια σεμνή και απέριττη εκδήλωση έκλεισε την αγωνιστική χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου. Μια χρονιά που μαστίζεται από την πανδημία ανάγκασε τον όμιλο να μην συμμετέχει φέτος στο Πρωτάθλημα συλλόγων Θάλασσας όπου ήταν κυρίαρχος επι σειρά ετών.

Πάντα ήταν ο πολυπληθέστερη αποστολή σε όλους τους αγώνες και αυτό το καλό κλίμα φάνηκε σε όλη του την διάσταση αφού στην εκδήλωση ήρθαν όλα τα παιδιά και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε με μία σύντομη ομιλία ο πρόεδρος του συλλόγου Προκόπης Αλέξης όπου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την στήριξη της ομάδας, τους αθλητές και προπονητές  για την τόσο καλή φετινή προετοιμασία.

Στην συνέχεια ο πρ. πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης Ευάγ. Μούτουπας παρέδωσε στον κύριο Αλέξη την αναμνηστική πλακέτα που του απονεμήθηκε για την μεγάλη του προσφορά στο Καρπενήσι κατά την διάρκεια του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος.  

Η εκδήλωση έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021 και την ευχή όλη η ομάδα να είναι καλά και να αποδείξει για μια ακόμη φορά την αξία της στους αγωνιστικούς χώρους.

Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης οι γευστικοί μεζέδες και εδέσματα που προσφέρθηκαν στους προσκεκλημένους από την Ταβέρνα - Εστιατόριο « Το Κουτούκι του Γιάννη » και την κυρία Αναστασία Πετράκη . Αξίζει να το επισκεφτείτε και δεν θα ....πεινάσετε !!!!!

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ  ( Συγνώμη παιδιά για την ποιότητα των φωτογραφιών ) 

Video από expressevia
 







*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages