Εξιχνιάσθηκε κλοπή - διάρρηξη από αποθήκη του Δήμου Αλίαρτου Βοιωτίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εξιχνιάσθηκε κλοπή - διάρρηξη από αποθήκη του Δήμου Αλίαρτου Βοιωτίας

Εξιχνιάσθηκε κλοπή - διάρρηξη από αποθήκη του Δήμου Αλίαρτου Βοιωτίας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, οι οποίοι αφαίρεσαν διάφορα ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία, καθώς και ποσότητα χάλκινων καλωδίων  

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς σε Οικισμό στη Αλίαρτο, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντοπίστηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων

Τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του εν λόγω Δήμου, ενώ κατασχέθηκε επιπλέον Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, ως μέσο τέλεσης της κλοπής  

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάσθηκε κλοπή - διάρρηξη από αποθήκη του Δήμου Αλίαρτου Βοιωτίας, η οποία διαπράχθηκε από βραδινές ώρες της 07-08, έως πρωινές ώρες της 08-08-2020.

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε, παραβίασαν θύρες της ανωτέρω αποθήκης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της διάφορα ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία, καθώς και ποσότητα χάλκινων καλωδίων.  

Στο πλαίσιο χθεσινής (12-08-2020) συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε Οικισμό στη Αλίαρτο, με τη συνδρομή αστυνομικών και άλλων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντοπίστηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία των δραστών.

Τα προαναφερόμενα προϊόντα κλοπής κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του εν λόγω Δήμου.

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, ως μέσο τέλεσης της κλοπής, καθώς και μεταφοράς και απόκρυψης των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με στόχο την αντιμετώπιση διάπραξης κλοπών και την προστασία του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. 


*************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages